BLOG Kruidvat

De betaalbare gezichtsverzorging voor de gevoelige huid

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 27/11/2017
Derma-skin-header

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive, goed nieuws voor je gevoelige huid!

Kruidvat heeft weer iets nieuws: een lijn gezichtsverzorgingsproducten speciaal voor de gevoelige huid. Kruidvat Skin Science Derma Sensitive is een lijn uitstekende verzorging voor een gevoelige huid, vergelijkbaar met de dure verzorgingsproducten. Maar dan natuurlijk voor een Kruidvat prijsje.

Een gevoelige huid

Veel mensen hebben last van een gevoelige huid, in Nederland bijvoorbeeld al zo’n 2 miljoen mensen. De problemen die vaak voorkomen zijn een droge, jeukende, rode en schilferige huid. Niet fijn! En dan is het vinden van de juiste producten ook nog eens moeilijk. Én zijn speciale huidverzorgingsproducten vaak duur!

Maar nu is er Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive is een complete lijn verzorgingsproducten voor de gevoelige en reactieve huid. De producten zorgen voor het herstel van je natuurlijke huidflora en het stimuleren van de natuurlijke beschermingsfunctie van je huid. De lijn bestaat uit een Kruidvat Skin Science Derma Skin Recovering Day Cream, Kruidvat Skin Science Rebalancing Night Cream, een Kruidvat Skin Science Soothing Oil en Kruidvat Skin Science Instant Calming Serum. De producten hebben als actieve ingrediënten Ectoin®, Ecoskin® en Defensil®. Wat die ingrediënten doen, zullen we even verder uitleggen.

Ectoin

Ectoin is een zeer krachtig multifunctioneel natuurlijk aminozuur dat je huid beschermt tegen interne en externe stressfactoren. Deze factoren veroorzaken huidveroudering en celbeschadiging. Gelijktijdig draagt Ectoin bij aan een langdurige hydratatie die de huidfuncties versterkt en herstelt voor een zichtbaar gezonde en mooie huid.

Derma-skin-tumbnail-sfeerbeeld

Ecoskin

Ecoskin is een pre-/probioticacomplex dat - op een natuurlijke manier - effectief de verstoorde huidflora helpt herstellen. Ecoskin stimuleert daarnaast de biologische beschermingsfunctie. Een huid met een verbeterde weerstand heeft minder last van irritatie en het oncomfortabele brandende, jeukende en trekkerige gevoel. En dat is waar je naar op zoek was toch?

Defensil

Defensil heeft een kalmerende, vochtregulerende en ontstekingsremmende werking. Dit ingrediënt helpt de gevoelige en reactieve huid tot rust te brengen. Het beschermt en versterkt de biologische huidbarrière.

En de resultaten?

De resultaten zijn veelbelovend. Een dermatologisch instituut voerde onafhankelijke tests uit met de producten. Na 4 weken gebruik van de lijn Kruidvat Skin Science Derma Sensitive werd er een tot 37% zichtbaar rustiger en gekalmeerde huid ervaren. Ook werd tot 36% minder huidirritatie en een tot 20% voelbaar verbeterd huidcomfort ervaren.

In een tube

Alle Kruidvat Skin Science Derma Sensitive zitten in tubes. Het voordeel boven potjes is dat tubes hygiënischer zijn. Alweer mooi meegenomen voor jouw gevoelige huid. Bovendien is doseren net wat makkelijker.

Probeer de hele lijn

Om het grootste effect te bereiken is het goed de hele lijn Kruidvat Skin Science Derma Sensitive producten naast elkaar te gebruiken. Probeer het gewoon eens uit! Voor de prijs hoef je het niet te laten want de Kruidvat Skin Science Derma Sensitive producten heb je al voor 5.49!

close

Previous

Hoe verzorg jij je gezicht? – stappenplan
close

Next

Maak kennis met de VisaPure mini gezichtsbors...