BLOG Kruidvat

Droge huid? Garnier heeft de ultieme hydratatie!

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 30/01/2023

Droge huid? Garnier heeft de ultieme hydratatie!

Is jouw huid droog en kan ze wel wat hydratatie gebruiken? Ontdek dan nu het Garnier SkinActive Hyaluronzuur en Aloë Vera Hydraterend Serum! Dit is het eerste serum van Garnier, geconcentreerd met 3% glycerine, hyaluronzuur en aloë vera. Het maakt je huid voller*, hydrateert intensief en laat je huid er soepeler uitzien. Hier ontdek je er alles over.

Serum met hyaluronzuur, glycerine en aloë vera

Het hydraterende serum van Garnier bevat drie krachtige ingrediënten:

  • Hyaluronzuur
  • Glycerine
  • Aloë vera

Het pure hyaluronzuur wordt verkregen door biologische fermentatie. Hyaluronzuur staat erom bekend tot 1.000 keer zijn gewicht in water vast te houden. Daarnaast bevat het serum glycerine voor een extra hydraterend effect. Aloë vera staat bekend om zijn verfrissende en hydraterende eigenschappen. Een toptrio voor je droge huid dus!

Wat doet het serum voor je huid?

Direct na gebruik van het Garnier serum is je huid zachter, is ze gehydrateerd en ziet ze er gezonder uit. Na een maand gebruik is je huid weer voller, is ze gladder en heeft ze een gezonde glans. De vegan** formule is geschikt voor de gevoelige huid en voor dagelijks gebruik. Het serum is goedgekeurd als dierproefvrij onder het Leaping Bunny Programma. 

Een complete routine met het Garnier SkinActive Hyaluronzuur serum

Benieuwd hoe je het serum in je dagelijkse gezichtsroutine verwerkt? Dat is simpel. Je volgt gewoon deze 4 stappen:

  1. Gebruik als eerste het Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater met hyaluronzuur en aloë vera om je gezicht te reinigen, je make-up te verwijderen en je huid te verzachten. 
  2. Gebruik het Garnier SkinActive Hydrabomb Super Hydraterend + Verfrissend Tissuemasker met hyaluronzuur en aloë vera om je huid een hydratatieboost te geven. Gebruik het gezichtsmasker 2 tot 3 keer per week. 
  3. Breng 1 gevulde pipet van het Garnier Hyaluronzuur en Aloë Vera Hydraterend Serum aan op je gezicht. Dep het zachtjes in je huid. Je kan het zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen. Vermijd hierbij je oogcontouren. 
  4. Breng de Garnier SkinActive Hydraterende Dagcrème aan om je huid een natuurlijke hydratatieboost te geven. 

Het serum is vanaf nu verkrijgbaar in onze Kruidvat winkels en webshop. Ook de andere producten uit de routine zijn daar te koop. Shop ze vandaag nog, daar doe je je droge huid een plezier mee!

*met vocht
**geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong. 

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Cellulite: dit wil je weten over een sinaasap...
close

Next

Versla puistjes voorgoed met NIVEA DERMA Skin...