Kruidvat Blog

Vakantiechecklist: Zo pak je slim je koffer in!

Vakantie-checklist-header

Nooit meer inpakstress met deze handige vakantiechecklist

Stress tijdens het inpakken van je koffer? No worries, met deze vakantiechecklist vergeet je niks! Slim inpakken hoeft niet moeilijk te zijn.

Less is more
Het liefst neem al je kleding en beautyproducten mee. Jammer genoeg mag je vaak niet meer dan 20 kilo meenemen. Blijf realistisch en denk na over de dingen die je echt nodig hebt. Less is more! Hoe minder onnodige spullen, hoe meer ruimte. Kies zorgvuldig wat je thuis laat en wat je gaat gebruiken. Zo voorkom je een overvolle koffer.

Niet te zuinig
Wees niet te zuinig met toiletartikelen, geneesmiddelen en zonbescherming. Dit zijn belangrijke producten die je niet wilt missen. In vervelende situaties komen deze goed van pas. Liever te veel maagtabletten dan te weinig.

Tip: zoek voor vertrek naar een apotheek in de buurt van je vakantieadres. Zo kun je in geval van nood snel de weg vinden. Niet gevonden? Vraag het dan aan het personeel van je verblijf.

De vakantiechecklist
In deze checklist vind je alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Kijk wat je al in huis hebt en ga daarna met de lijst naar de winkel om de rest te shoppen.

Download hier de vakantiechecklist!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Eerste zonnestralen in de lente? Smeren dan!
close

Next Article

Is jouw haar al summerproof?