BLOG Kruidvat

Met deze VSM producten kom jij de zomer door!

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 23/02/2021

Kies voor natuurlijke ondersteuning tijdens de zomermaanden

Aangename temperaturen, een lekker zonnetje en een strakblauwe lucht. Welkom in de zomer! De zomer kan heerlijk zijn, maar je lichaam kan het soms ook zwaarder hebben. Je bent misschien veel in het water, je huid wordt blootgesteld aan flink wat zonnestralen en je gaat weer enthousiast buiten bewegen. Gelukkig kan kracht uit de natuur je ondersteunen om gezond de zomer door te komen.

Fan van de zomer?

Geniet jij van de zomermaanden of kan je niet wachten tot de temperaturen weer dalen onder de 20 graden? Elk seizoen heeft zijn mooie eigenschappen, maar helaas ook zijn mindere kanten. In de zomer kan je vaak genieten van een lekker zonnetje en kan je misschien wel een duik nemen in de zee. Daartegenover voelt je huid vaker droog aan en heb je meer kans op een lichte blessure als je buiten gaat bewegen. Gelukkig kun je je gezondheid in de zomer ondersteunen met de natuurlijke producten van VSM.

Kracht uit de natuur

VSM geeft je kracht uit de natuur. Het merk gebruikt verschillende soorten planten, bloemen en kruiden als basis voor zijn producten. Zo ondersteun je je gezondheid op een natuurlijke manier. Benieuwd hoe deze producten je de zomer door kunnen helpen? We lichten er hier een aantal voor je uit:

  • VSM Prrrikweg gel en roller*1 verzorgen de geprikkelde en rode huid na insectensteken. Prrrikweg verkoelt en verzacht snel je huid.
  • Heb je droge of schrale plekjes op je huid? VSM Derma Calendulan Eerste Hulp zalf voor de huid*2 verzorgt de ruwe, schrale huid en ondersteunt het herstellend vermogen van je huid.
  • VSM Arniflor zalf*1 biedt eerste hulp voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van je huid. Arniflor is al meer dan 85 jaar een vertrouwd, natuurlijk eerstehulpmiddel.
  • Is je kindje gevallen of heeft het zich gestoten? Gebruik dan VSM Kind Arnikind Vallen en Stoten gel*1 voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van de huid. Eerst een kusje erop, dan de huid verzorgen met deze gel.

De producten van VSM zijn geschikt voor het hele gezin. Je kiest zo bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. En dat heb je tijdens de zomermaanden soms wel nodig.

*1 Gezondheidsproduct
*2 Verzorgingsproduct

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Paklijst voor de wintersport: wat neem je mee...
close

Next

Inpaklijst: wat neem je mee op zomervakantie