BLOG Kruidvat

8 dingen die je niet moet vergeten mee te nemen naar de camping

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 27/05/2019
header kamperen

Vergeet deze spullen niet als je gaat kamperen

Heb je met veel moeite de auto volgeladen met al je kampeerspullen en passen jullie er zelf nog maar net bij? Dan wil je er natuurlijk niet op de camping achter komen dat je toch dat ene belangrijke item vergeten bent. Daarom hebben wij hier een handige vakantiechecklist voor je gemaakt met 8 dingen die je zeker niet mag vergeten als je gaat kamperen.

Onze tip: Laat je kleren drogen aan deze handige Kledingdroger. Het wasrek is ideaal voor op de camping, het terras, de garage, het balkon of de zolder. Met de meegeleverde haringen zet je de kledingdroger goed vast.

Wat mag je niet vergeten als je gaat kamperen?

Dat je je tent, slaapzak, persoonlijke spullen en kooktoestel niet moet vergeten, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Maar de volgende dingen worden nog wel eens vergeten en mogen dus niet op je inpaklijst ontbreken:

  • Heb je je tent opgezet? Dan ben je heel blij als je deze vast kan zetten met tentharingen. Als je de haringen vergeet, staat je tent na de eerste de beste windvlaag al niet meer overeind.
  • Om te koken heb je wel een gasaansteker of lucifers nodig, anders is het lastig om je kooktoestel of de barbecue aan te steken.
  • Is de pasta klaar om afgegoten te worden of wil je die pan van het vuur halen? Dan is het wel erg handig als je een paar pannenlappen bij je hebt.
  • Op de camping steek je vaak lekker de bbq aan. Bescherm je kleding tijdens het barbecueën tegen vetspetters met een handig BBQ schort. Ook deze stoere BBQ handschoen komt dan goed van pas.
  • Vuilniszakken en plastic zakken zijn onmisbaar op de camping. Je gebruikt ze natuurlijk om je vuil in te doen, maar ze zijn ook ideaal om wasgoed in te bewaren of je spullen te beschermen tegen de regen.
  • Moet je ’s nachts iets zoeken in je tent of even naar het toilet? Dan is het wel heel erg fijn als je een zaklamp bij de hand hebt.
  • Wat gereedschap komt altijd van pas. Kleine reparaties zijn voor jou dan een eitje. Vergeet ook niet om altijd wat ducttape en tie wraps mee te nemen. Dat zijn echte alleskunners in geval van nood.
  • Is je kleding nat geworden door de regen of wil je even wat kleding met de hand wassen? Dan is het wel handig als je je kleding kan laten drogen. Neem daarom een rol waslijn mee of deze handige campingsize droogmolen.
rondsfeerbeeld camping

Extra tip: Wil je al je spullen overzichtelijk opbergen? Vergeet dan niet om een handige campingkast mee te nemen.

Heb je alles afgevinkt en ingepakt? Dan kan je zorgeloos gaan genieten van een heerlijke kampeervakantie. Veel plezier!

close

Previous

De 5 favoriete Ibiza hotspots van Wendy van D...
close

Next

Hoe overleef je een lange vlucht?