Top 5 sinterklaas DIY’s

Header

Maak pakjesavond nog gezelliger!

Hoor de wind waait door de bomen, de paardenhoefjes trippelen op het dak en het heerlijk avondje is weer gekomen. Nog wat inspiratie nodig voor een geslaagde pakjesavond? Met deze DIY’s maak je pakjesavond nog gezelliger!

1 – Gevuld met lekkers

Heb jij nog een paar lege glazen potten of vazen staan? Vul deze dan met pepernoten, taaitaai, strooigoed of ander lekkers en zet ze ergens in huis neer! Heb je geen lege potten of vaze staan? Kijk dan in één van de Kruidvat winkels. Maak de potten nog leuker door er een label op te plakken of een mooie strik omheen te doen.

2 – Een sfeervol lichtje

Tijdens pakjesavond is het al donker buiten. Deze leuke kaarsenhouders zorgen voor een gezellige sfeer. Ga op internet op zoek naar ‘Sinterklaaslabels’ en print je favorieten uit. Plak ze op een glaasje en doe hier een waxinelichtje in. Superleuk!


3 – Je eigen schilderijtje

Een leuk, klein schilderijtje met een tekst die past bij Sinterklaas staat supergezellig in huis. Het is ook nog eens heel makkelijk zelf te maken. Misschien heb je nog wel ergens een fotolijstje liggen en anders haal je er één in de winkel. Zoek een leuk plaatje (met of zonder tekst) en print dit uit. Stop het in het lijstje en je hebt een prachtig, uniek schilderijtje.

4 – Hang de slingers op

Niets zo feestelijk als mooie slingers! En deze maak je ook makkelijk zelf. Zoek online of bijvoorbeeld op Pinterest op ‘sint printable vlaggetjes’, print de leukste uit, prik in elk vlaggetje twee gaatjes en maak ze met een lange draad aan elkaar. Zo heb je heel eenvoudig je eigen vlaggenlijn.

5 – Zacht en leuk!

Een Sinterklaaskussen is zacht en leuk om te zien! Bij ons laat je heel eenvoudig je eigen kussen of kussensloop bedrukken. Zoek een mooie afbeelding en plaats je bestelling! Je vindt het kussen hier.

Bekijk uit de categorie Sinterklaas ook:

Reageer