Kruidvat Blog

Welk gezichtsmasker is goed voor jou?

Welk gezichtsmasker?

Even ontspannen met een gezichtsmasker

Een momentje voor jezelf, even ontspannen, tot rust komen en alleen maar genieten. Dat is het effect van een gezichtsmasker. En het is ook nog eens goed voor je huid! Je gezicht ziet er door deze gezichtsbehandeling meteen gezonder en stralender uit. Er zijn heel veel soorten maskers. Welke moet je kiezen? Wij geven je hier de beste tips voor elk huidtype.

Gezichtsmasker voor de vettige of gecombineerde huid

Heb je een vettige of gecombineerde huid? Dan heb je een hardwerkend gezichtsmasker nodig die alle overtollige vettigheid van de dag verwijderd. Een natuurlijk kleimasker is dan de beste keuze. De klei of modder in het masker gaat de onzuiverheden en overtollige talg tegen. Ingrediënten zoals hazelnoot houden je huid gehydrateerd en geven je een fris gevoel. Gebruik deze maskers één tot twee keer per week.
Onze aanrader voor de gecombineerde huid: Dr van der Hoog lava kleimasker.

Gezichtsmasker voor de droge en gevoelige huid

Een hydraterend masker geeft je droge en gevoelige huid die welverdiende boost. De hydraterende eigenschappen van vitamine E geven je huid dat wat het nodig heeft, terwijl de natuurlijke oliën haar zacht en soepel houden. Gebruik, afhankelijk van de droogheid van je huid, het gezichtsmasker twee tot drie keer per week.
Onze aanrader voor de droge en gevoelige huid: Garnier Skin Hydra Bomb masker.

Gezichtsmasker voor de grauwe huid

Ons drukke leventje is vaak terug te zien in onze huid. Je verliest de glans en kleur en je huid wordt grauw. Gelukkig brengt een peel-off of scrubmasker je natuurlijke gloed terug. Ingrediënten zoals kiwi en komkommerextract verwijderen dode huidcellen en maken ruimte voor een frisse look. Gebruik deze maskers niet te vaak. Eén of twee keer per week is genoeg. Luister naar je huid en gebruik een masker als dat nodig is.
Onze aanrader voor de grauwe huid: Kruidvat Originals Peel Off Dragon Fruit masker.

Gezichtsmasker voor een huid met acne

Gebruik een zuiverend masker als je een huid hebt die gevoelig is voor acne. Ingrediënten zoals groene klei vol plantaardige mineralen van vulkanische activiteiten helpen onzuiverheden te verminderen en poriën te ontstoppen. Je huid voelt schoon, verfrist en vol energie. Gebruik deze één tot twee keer per week.
Onze aanrader voor de huid met acne: Garnier Skin Active 3 in 1 reiniger.

Gezichtsmaker badkamer

Gezichtsmasker voor de vette en overactieve huid

Voor je vette huid zijn producten met houtskool heel geschikt. Houtskool is op het moment helemaal hot en dat is niet voor niets: het absorbeert als het ware vuil en vet. Maskers met houtskool gaan het glimmen tegen en brengen je overactieve huid meer in evenwicht.
Onze aanrader voor een vette, overactieve huid: Kruidvat Originals Charcoal Scrubmasker.

Gezichtsmasker voor de rijpere huid

Heb jij een verouderde huid? Kies dan voor een verstevigend of liftend gezichtsmasker dat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminder en je huid jonger en stralender te maken. Natuurlijke ingrediënten zoals manuka honing helpen de uitgedroogde huid te hydrateren en de regenererende eigenschappen van amandelolie liften de huid en laten haar voller lijken. Gebruik deze maskers één tot twee keer per week.
Onze aanrader voor de rijpe huid: L’Oréal Paris Revitalift Filler Masker

Gezichtsmasker voor de normale huid

Heb jij een normale huid? Dan zijn er veel gezichtsmaskers die bij jouw huid passen. Ga voor een hydraterend masker op dagen dat je huid wat extra vocht nodig heeft. Kies voor een zuiverend masker als je een diepe reiniging wil. Probeer een aantal maskers uit en kijk waar je het meest van geniet. Gebruik gemiddeld een keer per week een gezichtsmasker.
Onze aanrader voor de normale huid: Nivea Hydraterend masker voor de normale huid.

Relax en geniet!

.
.
Geen prijs aanwezig

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

3 tips voor XXL Bambi-ogen met lange, volle w...
close

Next Article

Hoe haal je nepwimpers eraf?