BLOG Kruidvat

Kruidvat Active Fluor Cool Mint tandpasta uitgeroepen tot Beste Koop!

Maar 1 cent per poetsbeurt!

Fantastisch nieuws! Onze Kruidvat Active Fluor Cool Mint tandpasta is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop. En daar zijn wij heel trots op. We vertellen je hier daarom graag meer over dit onderzoek en onze tandpasta.

Goed poetsen voor gezonde tanden
Regelmatig en goed je tandenpoetsen is een must voor een gezond gebit. Door te poetsen verwijder je namelijk tandplak en voorkom je tandsteen en andere tandproblemen. Maar daarbij is het wel belangrijk om een goede tandpasta te gebruiken. Het liefst een met fluoride, want dat gaat tandbederf tegen.

De Consumentenbond heeft in een onderzoek tandpasta’s van verschillende merken met elkaar vergeleken. Ze keken hierbij onder meer naar de prijs, de hoeveelheid fluoride, de schurende werking en de vlekverwijdering. En onze Kruidvat Active Fluor Cool Mint tandpasta is daarbij uitgeroepen tot Beste Koop!

Kruidvat Active Fluor Cool Mint tandpasta
Onze Active Fluor Cool Mint tandpasta beschermt je gebit tegen tandbederf en tanderosie. De tandpasta met fluoride versterkt je tandglazuur en zorgt voor gezonde tanden en een frisse adem. En dat voor maar 1 cent per poetsbeurt.

Onze tandpasta heeft een keurige balans tussen prijs en poetsresultaat. Ook is hij vrij van microplastics en heeft geen tweede, kartonnen verpakking. Op duurzaamheid scoort onze tandpasta daarom maar liefst een 8,5!

Wil jij onze prijswinnende tandpasta zelf proberen? Bestel ‘m dan nu in onze webshop !

Let op: dit product werd eerder verkocht als Kruidvat Active Fluor Strong Mint tandpasta en is ook onder die naam getest. De tandpasta heeft een nieuwe naam en verpakking gekregen, maar heeft nog altijd dezelfde prijs en kwaliteit.

close

Previous

Droge lippen: zo maak je je schrale lippen we...
close

Next

Een exfoliant, wat is dat eigenlijk?