Zo maak je je wenkbrauwen voller

Vollere wenkbrauwen in een handomdraai!

Droom jij ook van vollere wenkbrauwen? Met de Brow Artist producten van L’Oréal Paris maak je je dromen waar. In deze video laat Isil Unguc je zien hoe je in slechts enkele stappen perfect brows creëert.

Wat heb je nodig?

Stap voor stap:

Stap 1. Borstel je wenkbrauwen in model met het borsteltje van de Skinny Definer. Zorg ervoor dat de haartjes allemaal in dezelfde richting staan.
Stap 2. Wil je weten waar je wenkbrauwen moeten beginnen en eindigen? Leg dan het wenkbrauwpotlood verticaal langs je neus om te zien waar je wenkbrauw moet starten. Schuif het potlood vervolgens over je pupil, hier moet het hoogste punt van je wenkbrauw komen. Draai het potlood naar de buitenste hoek van je oog om het punt te vinden waar je wenkbrauw moet stoppen.
Stap 3. Lijn je wenkbrauwen uit met de Skinny Definer.
Stap 4. Vul je wenkbrauwen verder op met de Brow Plumper.
Stap 5. Gebruik daarna het serum van L’Oréal Paris om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen de hele dag in model blijven. Hiermee vervaag je ook de strakke lijntjes.
Stap 6. Breng tot slot wat concealer aan onder je wenkbrauwen en maak de lijnen wat zachter met een kwast. Zo creëer je een natuurlijke wenkbrauwlook.

Heel veel succes!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer