Zo krijg je meer energie in je jonge huid

Nivea

Energie voor de huid

Je bent de 25 gepasseerd en je hebt een actief leven. Je werkt hard, bent sportief en slaat zelden een uitnodiging voor een feest af. Zelfs na een avond laat stappen merk je dat je natuurlijke herstelvermogen nog goed is. Je nog jonge 25+ huid heeft echter wel te lijden, zeker als je periodes van piekdrukte meemaakt. Je kunt hier iets aan doen en je eventuele vermoeide huid weer laten blaken van energie.

Onze tip: NIVEA Q10 plus C Anti-rimpel +Energy Dagcrème geeft je huid weer energie en beschermt de huid tegen vrije radicalen!

van 0.00 17.99

De eerste tekenen van huidveroudering

Je 25+ huid is nog steeds glad, soepel en veerkrachtig, maar na een lange periode van drukte ga je het toch merken. Het lijkt erop dat je huid vroegtijdig veroudert. Misschien zie je de eerste rimpeltjes wel verschijnen rond je ogen of mondhoeken. Probeer voldoende te slapen en zorg voor regelmaat in je leven. Daarnaast ga je veel baat hebben bij een verzorgingsproduct dat Q10 en vitamine C bevat. Zowel Q10 als vitamine C brengen energie in je huid en stimuleren de productie van collageen en elastine. Hierdoor blijft je huid soepel en veerkrachtig.

Q10 helpt tegen de vermoeide huid

Je lichaam maakt zelf Q10 aan, maar kan wel wat ondersteuning gebruiken. Wat is Q10 precies? Q10 is een natuurlijk co-enzym dat werkt als antioxidant. Het beschermt het collageen en elastine in de huid tegen vrije radicalen en houdt zo je natuurlijke elasticiteit in stand. Hoe ouder je wordt, hoe minder Q10 je zelf aanmaakt. Met een verzorgingsproduct dat Q10 bevat, ondersteun je je huid. Dit is aan te raden als je het erg druk hebt en onregelmatig leeft. Door de werking van Q10 blijft je huid er langer jong, fris en stralend uitzien.

Wondervitamine voor je huid

Wij kunnen niet overleven zonder vitamine C. Voor diverse lichaamsprocessen is deze stof onontbeerlijk, daarnaast is vitamine C ook goed voor de huid. Het stimuleert de productie van collageen, herstelt je huidbarrière en werkt als een effectieve antioxidant. Het is met name effectief bij natuurlijke herstelprocessen als je je huid veel blootstelt aan de zon. Neem een kijkje in het assortiment van NIVEA, naar huidverzorgingsproducten met vitamine C. Je zult er veel baat bij hebben!

Nivea

Dreamteam Q10 en vitamine C

Een goede voeding en een goede nachtrust zorgen ervoor dat je huid niet onnodig snel veroudert. Maar, eerlijk is eerlijk met je drukke leven wil die goede nachtrust er weleens bij inschieten. Je kunt zelfs na een korte nacht genieten van een jonge, soepele en energieke huid. Met een nachtcrème en een dagcrème die zowel Q10 als vitamine C bevatten, profiteer je van de goede eigenschappen van beide stoffen. Je kunt gerust eens een nacht tot in de kleine uurtjes feesten als je jouw huid NIVEA Q10plusC gunt.

Direct bestellen?

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer