Zo kies je de juiste kleur voor je lippen

Rimmel lipkleur

In elke situatie de juiste lipkleur

Twijfel jij ook altijd welke kleur je op je lippen moet doen? You’re not the only one! Je lipkleur bepaalt je hele make-uplook. Maar welke kleur past het beste bij welke gelegenheid? Na het lezen van deze blog weet je het.

De perfecte kleur in elke situatie

De Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Stain lijn heeft voor elke situatie de perfecte kleur. Dankzij de speciale formule blijft de kleur de hele dag op je lippen. De lipstick is kiss-, touch- en waterproof. Door het uitgebreide assortiment is er voor iedereen een perfecte match.

Kies je een roze, nude of opvallende kleur? Met de volgende tips ben jij verzekerd van de juiste kleur.

Rimmel

Tip 1 - Altijd goed

Nude kleuren zijn perfect voor elke situatie. De Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Stains in Rose & Shine en Moca zijn de perfecte nude kleuren. Nude kleuren zijn vaak minder opvallend. Hiermee zit je altijd goed.

Tip 2 - Work hard

Voor een subtiele look op je werk zijn vooral roze kleuren een goede keuze. Gebruik bijvoorbeeld de Stay Matte Liquid Lip Stains in Pink Bliss en Pink Blink. Deze kleuren geven net wat extra’s aan je look, maar zijn ook gepast voor op je werk.

Bold Matte

Kiss proof

Water proof

Tip 3 - Dinner time

Voor een avondje uit eten wil je natuurlijk een net iets opvallendere kleur dragen. Hiervoor is de kleur Fire Starter een perfecte rode kleur. Het fijne aan de Stay Matte Liquid Lip Stain is dat de formule niet plakt en water-, touch-, en kissproof is. Ideaal tijdens en na het eten!

Tip 4 - A night out

Ready for a night out? Op stap mag je gezien worden. De Stay Matte Liquid Lip Stain in de kleur Shadow is een opvallende donkergrijze kleur. Hiermee trek je zeker de aandacht!

Kies de kleuren die bij jou passen, en dare to be edgy!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer