Zo creëer je huidverjonging van binnenuit

Nivea

Huidverjonging van binnenuit met hyaluronzuur

Met het ouder worden, doet de huid zichtbaar mee. Hij wordt droger en dunner en rimpels en verzakkingen duiken op. Je huid verzorgen met een hydraterende crème is niet meer voldoende. Wat je nu nodig hebt, is huidverjonging.

Onze tip: NIVEA Cellular Anti-Age Nachtcrème vermindert rimpels en verstevigt de huid gedurende de nacht!

van 0.00 20.99

Huidverjonging van binnenuit

We staan er vaak niet bij stil, maar de huid is het grootste orgaan van de mens. Het is dus belangrijk om onze beschermlaag tegen de buitenwereld optimaal te voeden. Je kunt je huid al een verjongingskuur geven door een gevarieerd voedingspatroon te volgen.

Daarbij hebben sommige voedingsstoffen een extra positief effect op de huid. Neem bijvoorbeeld wortels. Deze zitten boordevol vitamine A die huidveroudering tegengaat. Ook vitamine C draagt bij aan een natuurlijke huidverjonging, omdat deze bijdraagt aan een stevige huid.

Veel water drinken is ook een goede natuurlijke remedie voor een jongere look. Zo voorkom je dat je uitdroogt en je huid slapper wordt. Ook zonder iets te eten of te drinken kun je van binnenuit een huidvernieuwing ondergaan. Dit lukt met speciale gezichtsverzorgingsproducten die Hyaluronzuur bevatten. Dit is een molecuul dat veelvuldig aanwezig is in het bindweefsel. Het is echt een kanjer in hydrateren, want het kan tot duizend keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Via de crème dringt dit zuur door in je huid en houdt zo van binnenuit het vochtgehalte op peil.

Hoe werkt huidveroudering?

Je huid wordt ouder doordat nuttige stofjes als Hyaluronzuur steeds minder aanwezig zijn. Daarnaast zijn er nog meer oorzaken voor huidveroudering. Als we jong zijn vernieuwd de huid zich iedere zes weken. Naarmate we ouder worden, doen de huidcellen daar steeds langer over. Het gevolg is dat de beschermfunctie van de huid verzwakt en het vocht sneller verdampt. Je huid houdt dus minder goed vocht vast en verliest aan volume. Nu wordt hij steeds dunner en kwetsbaarder en liggen rimpels op de loer. Wat je op dat moment nodig hebt, is een natuurlijke huidverjonging.

Nivea

De beste anti-rimpel strategie

Naast Hyaluronzuur is er nog een ingrediënt dat ideaal is voor een huidvernieuwing; creatine. Creatine een stofje dat het huidvernieuwingsproces stimuleert. Zowel Hyaluronzuur als creatine vind je terug in de NIVEA CELLular Hyaluron Filler Anti-Age. Bovendien biedt de SPF 30 je de nodige bescherming tegen de uitdrogende werking van UVA-stralen. Dus via het eenvoudig opsmeren van een rijk gevulde crème ontstaat er een huidverjonging van binnenuit. Start dus snel met je natuurlijke huidvernieuwing door te zorgen voor een goede nachtrust en vitaminerijke voeding. En last but not least: verzorg je gezicht met de juiste verzorgingsproducten!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer