Zo creëer je de smokey eyes-look

smokey eyes

In 6 stappen klaar voor je date!

Wil jij op Valentijnsdag een onvergetelijke indruk maken op je Valentijn? Verleid hem dan met smokey eyes waar hij in zal verdrinken. Max Factor helpt je graag met deze tijdloos mooie look in zes simpele, snelle stappen.

Stap 1 – De perfecte basis

De basis is key en dat is natuurlijk een goed gehydrateerde huid. Begin je make-up met Max Factor Facefinity Compact Foundation. De langhoudende foundation absorbeert oliën zodat je gezicht niet gaat glimmen. De kleuren van deze foundation blenden perfect met je huid en zorgen voor een natuurlijke look.

Tip: Breng de foundation aan met een sponsje. Maak ronddraaiende en deppende bewegingen.

Stap 2 – Een zwoele blos

Een zwoele blos oogt fris en gezond. Breng Max Factor Crème Puff Blush aan op de appeltjes van je wangen en langs je jukbeenderen.

Stap 3 – Warme uitstraling

Met de prachtige kleuren van het Max Factor Masterpiece Nude Palette in Golden Nudes zorg je voor een natuurlijke warmte rondom je ogen. Breng de lichte kleuren aan op je ooglid. Blend daarna de donkere kleuren in je arcadeboog en richting de buitenkant.

Tip: Kies een palette dat bij de ondertoon van je huid past. Heb je een warme ondertoon? Ga dan voor Golden Nudes. Kies voor Rose Nudes als je een koele ondertoon hebt. Bij een donkere huidskleur passen de Cappuccino Nudes het best. Zo matchen de kleuren perfect met je huid!

Stap 4 – Laat je ogen spreken

Bang dat het gesprek niet op gang komt? Laat je ogen spreken! Maak een winged lijntje net boven je wimperlijn. Met de unieke duo-tip van de Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner maak je gemakkelijk een dun of dik lijntje. Begin aan de binnenkant van je oog en trek een strakke lijn naar buiten.

smokey-eyes-valentijn

Vind je werken met eyeliner lastig? Maak een stippellijntje en verbind de puntjes met elkaar. Zo krijg je een mooie, strakke lijn. Piece of cake.

Stap 5 – Een elegante oogopslag

Met een zwoele blik pak je elke date in. Creëer een elegante oogopslag (uiteraard zonder klontjes) met de Max Factor Lash Crown Mascara. Met het kroonvormige uiteinde van het borsteltje zet je de wimpers in je ooghoeken extra aan.

Stap 6 – Lippen om te zoenen

De finishing touch. Ga voor lippen om te zoenen. Begin met een lipliner voor mooi gevormde, volle lippen. De lipliner zorgt er gelijk voor dat je lipstick de hele date lang blijft zitten. Kleur je lippen in met een mooie nudekleur Max Factor Colour Elixir Lipstick. Extra voordeel: je lippen zijn direct gehydrateerd.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer