Zo breng je in 7 simpele stappen kunstwimpers aan

Amanda laat zien hoe je nepwimpers aanbrengt

Wil je ook wimpers die tot aan de hemel reiken? Met kunstwimpers creëer je in een oogwenk een mooie oogopslag met volle wimpers. In deze video laat Amanda (@Glitzygal) je zien hoe makkelijk het is om kunstwimpers aan te brengen.

Wat heb je nodig?

Maybelline Volum'Express Colossal Black Waterproof Mascara
Kruidvat Extra Volume Kunstwimpers
Pincet
Wattenstaafjes 

Hoe-plak-je-nepwimpers-op-Amanda-producten

In 7 stappen nepwimpers aanbrengen

 
Stap 1: Breng, voordat je de kunstwimpers op gaat plakken, je favoriete oogmake-up aan.
 
Stap 2: Breng een dun laagje mascara aan de bovenkant van je wimpers aan. Doe dit vanaf de aanzet. Wacht met de volgende stap totdat je mascara wat opgedroogd is.
 
Stap 3: Pak de nepwimpers met een pincet voorzichtig uit de verpakking.
 
Stap 4: Hou de wimpers tegen je oog en check of ze de juiste lengte hebben. Zijn ze te lang? Knip dan voorzichtig de buitenste randjes iets af.
 
Stap 5: Breng een kleine hoeveelheid lijm aan op de hele wimperrand van de kunstwimper. Geef extra aandacht aan de buitenste randjes. Breng de lijm nooit op je ooglid aan.

Stap 6: Wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm kleverig wordt. Breng de kunstwimpers vervolgens met een pincet net boven je natuurlijke wimperlijn aan. Druk de wimpers aan en hou je vingertoppen ertegenaan. Knijp daarna zachtjes de kunstwimpers samen met je eigen wimpers. Hou de uiteinden iets langer vast.
 
Stap 7: Laat de lijm een paar minuten drogen. Als de wimpers helemaal naar wens zitten, geef je je wimpers met een laagje mascara nog wat extra volume. Vergeet hierbij ook je onderwimpers niet.

Veel succes!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer