Werkt hyaluronzuur echt tegen rimpels?

header rimpels

Fillers met hyaluronzuur

Ben jij op zoek naar het geheime wapen in de strijd tegen rimpels? Dan ben je in je zoektocht vast wel eens hyaluronzuur tegengekomen. Hyaluronzuur kom je in steeds meer huidverzorgingsproducten tegen. Maar wat doet het eigenlijk? En helpt het écht tegen rimpels? Ontdek het hier.

Onze tip: De L'Oréal Paris Revitalift Volumegevende Filler Ampullen bevatten een 7 dagen hyaluronzuurkuur. Deze kuur zorgt voor een intense hydratatie, waardoor je huid er jonger en voller uitziet.

van 0.00 29.99

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur komt van nature voor in je lichaam. Je lichaam produceert deze stof zelf en gebruikt het als smeermiddel. Je vindt het in je huid, haar, gewrichten en zenuwen. Hyaluronzuur is in staat om duizend keer zijn eigen gewicht in water vast te houden. Daarom is deze stof belangrijk voor het vasthouden van vocht in je huid. Een stralende en gehydrateerde huid dank je aan hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof zie je daarom steeds vaker terug in huidverzorgingsproducten.

Huidverzorgingsproducten met hyaluronzuur

Je ziet steeds meer crèmes en andere huidverzorgingsproducten met als belangrijkste ingrediënt hyaluronzuur. Deze producten hydrateren je huid en zorgen ervoor dat rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Hyaluronzuur zorgt voor voldoende vocht in je huid en houdt het daar. Zo lijken rimpels opgevuld te worden en zijn ze minder zichtbaar.

Om die reden kom je het ingrediënt ook steeds vaker tegen in fillers. Fillerinjecties vullen je rimpels, kraaienpootjes en andere fijne lijntjes op. Deze behandeling laat je meestal door een professionele arts uitvoeren. Maar met de Revitalift Filler van L’Oréal Paris kun je nu ook heel eenvoudig vanuit huis je rimpels zichtbaar verminderen.

7-daagse kuur met hyaluronzuur

Wil je je rimpels verminderen? Probeer dan de L’Oréal Paris Revitalift Filler Ampullen. Al na één ampul is je huid intens gehydrateerd en na zeven ampullen ziet ze er jonger en voller uit*. De 7-daagse hyaluronzuurkuur is geïnspireerd op de fillerinjecties en bevat hyaluronzuur en vitamine B5. De ampullen zijn makkelijk in gebruik:

rondsfeerbeeld rimpels

1 - Zorg ervoor dat de inhoud zich in de kern van de ampul bevindt.
2 - Zet druk op het dunnere deel tot de ampul breekt.
3 - Leeg de ampul op je handpalm en breng de vloeistof aan op je gezicht en nek. Laat de vloeistof goed intrekken.

Op naar een jeugdige uitstraling en een strakkere huid!

*Klinische studie uitgevoerd door een onafhankelijk instituut

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer