Welke primer past bij mijn huid?

Welke-primer-past-bij-mijn-huid-header

De beste basis voor je make-up

Wil je dat je make-up de hele avond goed blijft zitten? Vind je het ook heerlijk als je make-up moeiteloos aanbrengt? Alles draait om een goede basis en een primer helpt je daarbij. Als je deze goed aanbrengt, is de rest van je make-up kinderspel. Let er hierbij wel op dat de primer goed bij je huidtype past. Hier lees je hoe je dat ontdekt.

Onze tip: Deze primer zorgt voor een hydraterende basis onder je make-up die de poriën verfijnt en je gezicht met SPF 30 tegen de zon beschermt.

Heel veel primers

Er zijn veel verschillende primers verkrijgbaar. Als je op zoek gaat naar een goede primer, is het vooral belangrijk dat deze bij je huidtype past. De primer vult dan het beste aan en je make-up ziet er prachtig uit.

Welk huidtype heb jij?

  • Als je een vette huid hebt, verdwijnt je make-up vaak snel van je gezicht. Rond lunchtijd is er weinig van je look over. Gebruik daarom een matterende primer zonder olie, zoals de L'Oréal Paris Infaillible Primer Matte Base.
  • Heb je een gemengde huid? Probeer dan eens twee verschillende primers. Breng een olievrije primer aan op de vettere delen van je huid en een hydraterende primer op de drogere delen. Neem bijvoorbeeld de Catrice Prime And Fine Dewy Glow Fixing Spray.
Welke-primer-past-bij-mijn-huid-rond-sfeerbeeld
  • Wil je fijne lijntjes en kraaienpootjes verbergen? Kies dan voor een anti-rimpel primer. De actieve ingrediënten verbeteren de huidelasticiteit en maken je huid steviger en zachter.
  • Ziet je huid er vermoeid uit? Kies dan voor een primer die je huid een heldere uitstraling geeft. Zo’n primer doet eigenlijk hetzelfde als een highlighter, maar dan op subtielere wijze. Zo krijg je bijvoorbeeld een fabulous glow van deze Catrice Prime And Fine Dewy Glow Fixing Spray.

Primer voor je ogen en lippen

Een speciale primer voor je ogen en lippen geeft die delen van je gezicht een mooie basis. Wil je niet dat je oogschaduw zich in de plooien van je ooglid ophoopt? Breng dan een oogprimer aan op je ooglid. Ook blenden wordt hierdoor een stuk makkelijker. De crèmige Catrice Eye Foundation 020 Pearly Power Eyeshadow Primer is ook nog eens waterproof.

Met een speciale lipprimer creëer je een mooie ondergrond voor je lipstick. De Catrice Prime And Fine 010 A Little Bit Of Base Multitalent Lip Primer verzacht lijntjes, zorgt dat je lipstick langer blijft zitten en voorkomt uitlopen of schilferen.

Ben je benieuwd naar al onze primers? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer