Welke Kruidvat mascara heb je nodig voor jouw look?

Header_Welke Kruidvat mascara heb je nodig voor jouw look

Wat doet een mascara voor je oogopslag?

Met de make-up van Kruidvat zie je er elke dag op je mooist uit. Onze Beauty heroes zijn echte must-haves voor in je beautybag. Met onze mascara’s maak je direct het verschil. Hiermee laat je je ogen spreken en geef je je gezicht een hele andere uitstraling. Maar weet jij welke Kruidvat mascara je voor welke look nodig hebt en wat hij doet voor je oogopslag? Nee? Lees dan snel verder.

Voor perfect gedefinieerde en volle wimpers

Vind je het ook zo lastig om die kleine wimperhaartjes van mascara te voorzien? Nu niet meer! Het borsteltje van deze Kruidvat Lash Define Skinny Mascara omhult zelfs de dunste en kortste wimperhaartjes nauwkeurig voor perfect gedefinieerde wimpers.

De skinny mascara heeft een heel fijn, extra dun borsteltje voor perfect gedefinieerde, verlengde en volle wimpers. Ideaal voor het omhullen van dunne en korte wimpers, evenals je onderste wimpers.

Voor dramatisch volume en lengte

Wil je het maximale uit je wimpers halen? Ga dan voor de Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Mascara. De cilindervormige vezelborstel en de sterk gepigmenteerde crèmeformule laten elke wimper er perfect uitzien. Je wimpers worden perfect verlengd en omhuld voor een dramatische oogopslag.

Tip: wil je zeker weten dat je mascara de hele dag goed blijft zitten, ook als je zweet tijdens het sporten of door een regenbui fietst? Ga dan voor de Kruidvat Maxx Drama Volume & Length Waterproof Mascara.

Voor mooi gekrulde wimpers

Op zoek naar de perfecte krul? De Kruidvat Maxx Drama Curling & Length Mascara geeft je wimpers extra lengte en een dramatische krul. Het gebogen vezelborsteltje omhult elke wimper om ze stuk voor stuk te krullen en verlengen.

Sfeerbeeld-Welke Kruidvat mascara heb je nodig voor jouw look

Hoe breng je mascara het beste aan?

Heb je de mascara gekozen die bij jou wensen past? Fijn! Maar voor het beste resultaat is het ook belangrijk dat je de mascara op de juiste manier aanbrengt. En dat doe je zo:

  • Breng als eerste een mascaraprimer aan. De Kruidvat Curl Booster Caring Lash Primer geeft je wimpers meer volume, extra lengte en een mooiere krul. De primer zorgt er ook voor dat je mascara beter blijft zitten.
  • Breng nu je favoriete Kruidvat mascara aan. Kijk omhoog en zet het mascaraborsteltje tegen de basis van je bovenste wimpers. Beweeg het borsteltje heen en weer en bedek zo de basis van je wimpers.
  • Trek het mascaraborsteltje omhoog naar het puntje van je wimpers en zorg ervoor dat je elk wimpertje volledig bedekt.
  • Voor een nog opvallendere oogopslag bouw je de intensiteit op door meerdere lagen aan te brengen.

Ben jij benieuwd naar ons hele make-up assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer