Deze fantastische nagellooks ken je nog niet!

Catrice chrome

Ga je voor het spiegeleffect of glanzend poeder?

Love your nails! Met deze twee looks ga jij nog meer van je nagels houden. Ga je liever voor het stoere spiegeleffect of voor poeder met een unieke glans? Met deze twee stappenplannen en de producten van Catrice stelen jouw nagels gegarandeerd de show.

Spiegeltje, spiegeltje!

In no time creëer je een indrukwekkend spiegeleffect op je nagels. Het ‘Like a Mirror’-effect houdt dagenlang en lijkt op vloeibaar zilver.

stap-1-catrice
  1. Breng een dun laagje Catrice LuxChrome 2-in-1 Base & Top Coat aan. Laat dit goed drogen. Deze laag strijkt onregelmatigheden glad en houdt het spiegeleffect langer mooi.
stap-2-catrice

2. Breng één of twee dunne laagjes van de Catrice LuxChrome Foil Effect Polish aan. Laat het goed drogen om de spiegelglans compleet te maken.

stap-3-catrice

3. Breng als finishing touch de Catrice LuxChrome 2-in-1 Base & Top Coat aan op je nagels. Hiermee krijgen je nagels de echte glam factor en til je het spiegeleffect naar een hoger niveau.

Prachtig poeder voor een unieke glans

Chrome, holographic en glitters, het kan allemaal op je nagels. De nail powders van Catrice creëren een unieke glans op je favoriete nagellak.

stap-4-catrice

1.Breng jouw favoriete nagellak aan. Laat deze goed drogen.

stap-5-catrice

2. Breng vervolgens met je vingertop een kleine hoeveelheid poeder aan op je nagels tot het oppervlak glad is.

stap-6-catrice

3. Eindig met een laagje van de Catrice LuxChrome 2-in-1 Base & Top Coat. Verwijder overgebleven poeder met stromend water.

Je creativiteit kent geen grenzen! Dip voorzichtig je nagels in het poeder, strooi wat poeder over je nagels, breng het poeder aan met een fijn borsteltje of werk met sjablonen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Probeer het eens, het is echt de moeite waard!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer