Wanneer is het tijd voor je eerste anti-rimpelcrème?

header rimeplcreme

Vanaf je 25e begint je huid te veranderen

Als je jong bent, sta je er waarschijnlijk nog niet zo bij stil dat je huid verandert naarmate je ouder wordt. Helaas houdt bijna niemand een strakke, jong uitziende huid zonder rimpels. Gelukkig kan een anti-rimpelcrème wel helpen om rimpels te verminderen. Maar wanneer begin je met je eerste anti-rimpelcrème? Je ontdekt het hier.

Onze tip: Dankzij L'Oréal Paris Revitalift Red Cream hervindt je huid haar natuurlijke glow en ziet er jonger en uitgeruster uit. De anti-rimpelcrème is perfect voor het verminderen van rimpels en tekenen van vermoeidheid.

Je huid verandert

Je huid verandert naarmate je ouder wordt. Vanaf je 25e verliest ze haar elasticiteit en ontstaan de eerste rimpels. Wat veel mensen niet weten, is dat het daarom al goed is om op jonge leeftijd te beginnen met een anti-rimpelcrème.

Kies een anti-rimpelcrème die bij je leeftijd past

Het is belangrijk om een anti-rimpelcrème te kiezen die past bij de behoeften van jouw huid. En dat geldt niet alleen voor je huidtype, maar ook voor de leeftijd van je huid. Veel jonge vrouwen gebruiken een crème die bedoeld is voor vrouwen van 50+. Maar deze crèmes zijn niet geschikt voor de jonge huid. Sterker nog, ze kunnen het huidverouderingsproces zelfs versnellen omdat ze te zwaar zijn.

Kies daarom altijd een crème die bij je leeftijd past. Deze bevat een formule die speciaal ontwikkeld is voor jouw huid.

anti-rimpel

Een anti-rimpelcrème voor de jonge huid

De L’Oréal Paris Revitalift Red Cream is speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf 30 jaar. De crème geeft je huid extra stevigheid en behoudt haar natuurlijke glow. Je huid ziet er direct jonger en uitgerust uit.

Na zeven dagen is je huid steviger, oogt ze egaal en straalt ze*. Na vier weken zijn rimpels zichtbaar verminderd op zowel je voorhoofd (-26%**) als neuslippenplooi (-13,7%*** ) . Ook kraaienpootjes (-13,8%***) zijn zichtbaar verminderd.

De kracht van ginseng
Revitalift Red Cream heeft een opvallende, rode kleur. Dit komt door de toevoeging van ginseng. Dit natuurlijke ingrediënt is rijk aan antioxidanten en daarom goed voor je huid. Antioxidanten beschermen je huid tegen vrije radicalen en houden haar sterk en gezond. Ginseng geeft je huid een energieboost en laat haar weer stralen. Je huid lijkt frisser en energieker.

*Klinische score: 52 vrouwen
**Klinische score: 39 vrouwen
***Klinische score: 40 vrouwen

Benieuwd naar het L'Oréal Revitalift assortiment? Ga dan naar de webshop!

anti-rimpel

Bestel jouw Revitalift Red Cream van L’Oréal Paris meteen hieronder:

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer