Volg deze 3 stappen voor de beste gezichtsverzorging

nivea

Stappenplan naar de beste gezichtsverzorging

Stap 1: Gezichtsreiniger

Een goede gezichtsverzorging beschermt de huid en zorgt voor een stralende teint. Je zou het zo op het eerste gezicht niet vermoeden, maar je huid is continu in beweging. Het huidvernieuwingsproces gaat 24 uur per dag door. De huid produceert talg en scheidt afvalstoffen en dode huidcellen af. Wil je jouw huid de beste verzorging geven, dan is je gezicht reinigen de belangrijke eerste stap. Door je huid te reinigen verwijder je dode huidcellen en afvalstoffen, zodat de huid weer optimaal kan ademen.

Omdat het regeneratieproces ook 's nachts doorgaat, is het belangrijk om zowel 's ochtends als 's avonds je gezicht te reinigen. De huid reinigen is daarom een essentiële stap in je gezichtsverzorgingsproces. Voedende en hydraterende crèmes kunnen zo nóg beter worden opgenomen. Een snelle manier om je huid te reinigen is NIVEA MicellAIR Skin Breathe® Micellair Water. Deze drie-in-één formule bespaart je tijd en geeft onmiddellijk een fris gevoel.

Stap 2: De beste gezichtscrème voor dag en nacht

Na het reinigingsritueel volgt de tweede stap: voeden en hydrateren! Een veel gestelde vraag is wat de beste gezichtscrème is voor je huid. De beste huidverzorging is sterk afhankelijk van de behoeften van je huid. Een rijpere huid vraagt om een voedende crème die de cel vernieuwing stimuleert. Met het klimmen der jaren maakt de huid namelijk minder Hyaluronzuur aan, een molecuul dat ervoor zorgt dat weefsel water kan vasthouden. Het gevolg: er ontstaan rimpels en lijntjes. Een echte aanrader voor de rijpere huid is de NIVEA CELLular Hyaluron Filler Volume Filling Pearls. Deze rijke crème bevat een hoge concentratie Hyaluronzuur en stimuleert de cel vernieuwing.
Ook op jongere leeftijd kan je huid er vermoeid uit gaan zien. Slaapgebrek, stress en smog eisen hun tol. Met een crème als de NIVEA Q10Power Anti-Rimpel Dagcrème SPF30 geef je je huid direct weer nieuwe energie. Bovendien helpt de SPF-factor om huidveroudering en zonneschade te voorkomen.

nivea

Stap 3: Verzorg je ogen met de beste oogcrème

Heb je last van wallen of donkere kringen onder je ogen? Je bent niet de enige! Wist je dat de twee meest voorkomende huidproblemen onder Nederlandse vrouwen donkere kringen en wallen rond de ogen zijn? Dit is ook de plek waar de eerste rimpels en lijntjes ontstaan. Een oogcontourcrème is speciaal ontwikkeld om de tere huid rond je ogen extra zorg en bescherming te geven. De beste oogcrème is zacht en mild en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Een echte aanrader is de NIVEA CELLular Hyaluron Filler Radiance Oogcontourcrème. Deze oogcontourcrème verzorgt én camoufleert, zodat je snel weer verzekerd bent van een stralende look. Je gezicht verzorgen in stappen is het perfecte ritueel om fris aan een nieuwe dag te beginnen!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer