Verzorg je huid met Q10plusC crème

NIVEA Q10 Plus

Verzorg je huid met NIVEA Q10 Plus C crème

Ben jij iemand die zoveel mogelijk uit het leven haalt? Je gaat voluit voor je carrière en je hebt een rijk sociaal leven? Dan merk je vast dat je huid er soms vermoeid uit kan zien. Lange werkdagen en korte nachten hebben namelijk een negatief effect op je gezicht.

Gelukkig is er de huidverzorging NIVEA Q10 Plus C. Deze Q10 dagcrème zit boordevol nuttige bestanddelen die je huid weer nieuwe energie geven. Bovendien is er aan deze crème ook vitamine C toegevoegd. Dit zorgt voor de ultieme combinatie van voedingsstoffen. Hierdoor kan jij fris en fruitig de dag door.

De werking van NIVEA Q10 Plus C

Q10 is een co-enzym dat van nature in je lichaam voorkomt en een belangrijke werking heeft. Het heeft een centrale rol voor de energieproductie in de huidcellen. Ook bevordert Q10 het herstel van je huid en maakt het collageen aan. Helaas neemt dit co-enzym met het vorderen van de leeftijd af. Dit proces begint al op je 25e.

Gelukkig kan je de hoeveelheid Q10 in de huid aanvullen, bijvoorbeeld met de huidverzorgingsproducten met Q10 van NIVEA. De crèmes geven je huid weer energie. Bovendien beschermt het je huid tegen vrije radicalen. Denk hierbij aan Uv-straling en luchtvervuiling.

[h2]Waarom is vitamine C goed voor je gezicht?[/h2]
NIVEA Q10 Plus C crème is extra krachtig door de toevoeging van vitamine C. Ook dit bestanddeel is een antioxidant en pakt vrije radicalen aan. Bovendien is vitamine C goed voor je huid omdat het de huidstructuur versterkt. Je huid kan daardoor makkelijker voedingsstoffen en zuurstof opnemen en bovendien verloopt het verouderingsproces van je huid langzamer. Verzorg je huid met NIVEA Q10 Plus C crème en ga fris & fruitig de dag door.

Onze tip:  NIVEA Q10 plus C Anti-rimpel +Energy Dagcrème bevat twee uiterst effectieve antioxidanten die samenwerken met de natuurlijke eigenschappen van de huid.

Gezichtscrème Q10 Plus C kopen

Wanneer je je huid wilt verzorgen met de NIVEA Q10 Plus C gezichtsverzorgingslijn dan heb je deze zo thuis. Je bestelt ze eenvoudig en veilig via de online shop van Kruidvat. Bovendien krijg je de crèmes gratis thuisbezorgd wanneer je voor meer dan €50,- bestelt. Koop dus snel NIVEA Q10 Plus C online en geniet van een uitgeruste huid.

Reageer