Versterk breekbaar haar

LE7655-sc-Andrelon-Blog-banner-900x285-Biotin-Strenght-Keyvisual

Heeft je haar ook een workout nodig? Als je haar namelijk volop glanst, niet snel pluist en van wortel tot punt een gezonde uitstraling heeft, weet je één ding zeker: je hebt sterk haar. In verschillende levensfases en door verschillende omstandigheden (zoals styling, kleuren, stress) kan het haar echter kwetsbaar en broos worden. Het kan daarvoor eerder afspreken en als gevolg hiervan sneller uitvallen.

Powerboost

Andrélon heeft een uitgebreid assortiment en biedt voor ieder haartype een oplossing, zo ook voor breekbaar haar: Andrélon Biotin Strength is de nieuwe range speciaal ontwikkeld voor breekbaar haar om je weer stralende lokken te geven. De producten versterken breekbaar haar, voor zichtbaar minder haaruitval door haarbreuk. Hierdoor ziet je haar er voller uit, tot in de puntjes.

Breukje? Fix it!

De producten, verrijkt met biotine zorgen ervoor dat het haar versterkt wordt. De ene dag een hoge paardenstaart en het volgende moment je haar erop los stylen kan na verloop van tijd de conditie van je haar verminderen. De lijn is verrijkt met met biotine (vitamine B7/B8). Deze vitamine staat bekend om haar versterkende werking. Het resultaat is zichtbaar minder haaruitval veroorzaakt door haarbreuk. Door de combinatie van de Andrélon Biotin Strength Shampoo en Andrélon Biotin Strength Conditioner te gebruiken creëer je optimaal resultaat en worden je lokken weer net zo fit als jij.

Versterk breekbaar haar

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer