Verjong je huid met CELLular Anti-age crème

NIVEA CELLular

Verjong je huid met NIVEA CELLular Hyaluron Anti-Age

Naarmate de jaren verstrijken, verandert je huid. Zo tussen de 20 en de 30 jaar begint de huid aan vocht te verliezen. Rond de leeftijd van 30 jaar verschijnen de eerste fijne lijntjes en rimpels op het voorhoofd. Na je veertigste begint de huid dunner te worden en vanaf je vijfstigste verliest deze aan elasticiteit. Nu kun je ook last krijgen van de eerste rimpels rond de mond en ogen. Rond de vijftig vermindert ook de cel activiteit. Door de vermindering van collageen in de huid wordt de huid dunner en droger.

De ouder wordende huid vraagt om een speciale aanpak. Doordat de cel activiteit huid afneemt, herstelt ze zich minder snel. Gun je huid daarom de beste verzorging. De NIVEA CELLular Hyaluron Anti-Age Dagcrème is speciaal afgestemd op de ouder wordende huid en helpt om rimpels te bestrijden.

Stimuleer de cel activiteit in je gezicht

Elke cel in ons lichaam bevat informatie die je maakt tot wie je bent. Wist je dat het menselijk lichaam bijna 10 miljard cellen telt? Naarmate die cellen ouder worden, vertraagt de cel activiteit. Doordat de cel activiteit in de huid verandert, verandert ook de conditie van je huid. Deze verliest haar elasticiteit en de eerste rimpels verschijnen.

Is huid verjonging mogelijk? Hoewel de huidige wetenschap nog niet in staat is het verouderingsproces te stoppen, kan de cel activiteit in de huid wel degelijk worden gestimuleerd. Met de NIVEA CELLular Hyaluron Anti-age gezichtsverzorgingslijn geef je het vernieuwingsproces een stevige boost.

De grootste behoeften van de ouder wordende huid zijn hydratatie, rimpels bestrijden en de vermindering van pigmentvlekken. NIVEA CELLular Hyaluron Anti-age producten zijn speciaal ontwikkeld om dit te stimuleren. Bij regelmatig gebruik van de anti-age dagcrème versnelt het huideigen vernieuwingsproces. Maak kennis met een innovatieve formule voor huid verjonging.

Onze tip: NIVEA Cellular Anti-Age Dagcrème verjongt je huid van binnenuit en zorgt ervoor dat je rimpels verminderen en je huid wordt verstevigd!

De NIVEA CELLular Hyaluron Anti-age bevat diverse werkzame ingrediënten, waaronder hyaluronzuur en collageen booster. Deze ingrediënten maken de huid direct gladder en zachter. Rimpels worden gevuld en de huid is steviger. Het gevolg: de huid oogt jonger en frisser.

De NIVEA CELLular Anti-age Dagcrème kopen

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken? Maak dan nu kennis met onze zeer effectieve anti-age huidverzorging. Bestel de NIVEA CELLular Hyaluron Anti-age Dagcrème nu eenvoudig online. Je kunt je bestelling zowel thuis als in de winkel laten bezorgen. Bij een bestelbedrag vanaf EUR 50,00 betaal je geen verzendkosten. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een stralende huid.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer