Kruidvat Blog

Unboxing Make-up Challenge – Lichtroze look met edgy touch

Een professionele make-up look, dat willen we allemaal wel. Deze meiden gaan de ultieme uitdaging aan om een professionele look na te maken. Hiervoor krijgen ze een box gevuld met Maybelline beautyproducten voor een lichtroze edgy look. Visagist Ellen geeft tips and tricks om de look het best na te maken. Volgens Ellen ligt de uitdaging vooral in het blenden van de make-up.

De look begint bij het aanbrengen van de basis. Dat doen de meiden met de Fit Me! Foundation en The Eraser Light Eye Concealer van Maybelline. Volgende stap: de ogen. Om de ogen echt te laten stralen begint Ellen met het aanbrengen van de Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner. Een handige vloeibare eyeliner met een dun puntje. Voor de oogschaduw gebruiken ze het multifunctionele Maybelline The City Kits Pink Edge Eye & Cheek Palette dat de perfecte kleuren bevat voor deze lichtroze edgy look.

Om de ooglook af te maken en ultiem lange wimpers te creëren, brengen de meiden eerst een primer op de wimperhaartjes aan gevolgd door de Maybelline Lash Sensational Mascara. Een mascara met een gebogen borsteltje, zo krijgen je wimpers de perfecte vorm. Op de wangen brengen de meiden vervolgens blush en highlighter aan uit hetzelfde Maybelline The City Kits Pink Edge Eye & Cheek Palette. Zo creëren ze een frisse uitstraling. En tot slot wordt de look afgemaakt met een Maybelline Color Sensational Pinks in de kleur Summer Pink. Wil je inspiratie opdoen en zelf de uitdaging aan gaan? Kijk dan gezellig mee!

close

Vorige

Waarom is SPF goed voor je huid?
close

Volgende

Tips en tricks voor een goede mondverzorging