Kruidvat Blog

Tips voor een stoere korte look

TEXTURE_900x285

Happy met je korte kapsel in 3 stappen

STAP 1: PREP

De eerste stap in de nieuwe haarstyling routines van NIVEA Styling is de Prep-fase. De Primer is een verzorgende basis die ervoor zorgt dat alle stappen die je daarna zet meer effect hebben en gaat schade door borstelen, föhnen en stylen tegen.

De Texture Primer geeft een niet-plakkerige textuur aan het haar en biedt hittebescherming tot 220°C. Daarnaast bevat de Primer een droge olie die je haar verzorgt, zonder het te verzwaren. Je brengt de Primer aan op vochtig haar van de wortel tot de puntjes.

STAP 2: FORM

In deze fase ga je aan de slag met het in model brengen van je haar. Met Texture Sculpting Gel zorg jij ervoor dat je korte kapsel mooi in model zit en geef je je haar een mooie glans. De innovatieve formule is verrijkt met een verzorgende lichte olie en laat geen plakkerig gevoel achter. Je kunt de Gel zowel op vochtig als op droog haar aanbrengen.

TEXTURE_450x450-rond-sfeerbeeld

STAP 3: FINISH

Nu je het haar in model hebt gebracht, zorg je er in deze fase met een haarspray voor dat het nog langer zo blijft zitten. De Texture Hair Spray biedt een ultra-sterke fixatie en geeft extra textuur aan het haar, zonder het haar uit te drogen. Spray gelijkmatig op 30cm afstand op droog haar en geniet tot 24 uur lang van je look!

close

Vorige

Creëer de perfecte steile look!
close

Volgende

NIVEA Styling Looks