Tips om je huid meer volume te geven

nivea

Geef je huid weer volume

De magische grens van vijftig jaar is gemiddeld gepasseerd en dat is te merken aan je huid. Zichtbare tekenen van veroudering zijn inmiddels aanwezig. Het is nu echt tijd om extra aandacht te geven aan je huid.

Onze tip: NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Dagcrème geeft je huid weer volume en zorgt ervoor dat je huid er voller, steviger en jonger uitziet!

van 0.00 24.99

De problemen van een 55+ huid: het huidvernieuwingsproces

De elasticiteit en het volume van je huid zijn nu sterk afgenomen. Dit komt doordat het huidvernieuwingsproces op latere leeftijd steeds meer vertraagt. Een jonge huid vernieuwt zich circa iedere zes weken. Maar bij 55-plussers verloopt dit proces veel langzamer. Hierdoor krijgen rimpels en andere oneffenheden meer kans. Een nachtje slecht slapen of een stressvolle week hebben nu veel meer invloed dan toen je 20 was.

Volumeverlies van de huid

In de loop van de jaren verdunt je huid en neemt het volume van het ondersteunende bindweefsel af. En het blijft niet alleen bij huidvolumeverlies; zelfs je gezichtsbotten krimpen tijdens het ouder worden. Hierdoor wordt je huid eigenlijk 'te groot' voor je gezicht. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om het huid volumeverlies te verminderen.

nivea

Hoe krijg je volume in je huid?

Voor een vollere huid zijn er drie ingrediënten die ideale strijdmakkers zijn tegen het verouderingsproces: collageenboosters, Hyaluronzuur en creatine. De eerste stimuleren de aanmaak van collageen. Dit eiwit is verantwoordelijk voor de elasticiteit van je huid. Het is vooral een belangrijk ingrediënt voor vrouwen van 55+. Tijdens de overgang daalt namelijk de elasticiteit van de huid in een rap tempo.

Hyaluronzuur is een echte krachtpatser, dit ingrediënt kan namelijk 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden. En vocht is onmisbaar voor de huid, het zwelt namelijk de huid bij wijze van spreken lichtelijk op. Hierdoor neemt het volume van de huid toe en zo is deze beter beschermd. Bovendien worden rimpels en lijntjes opgevuld. Creatine is een combinatie van twee aminozuren. Deze zorgen voor een vollere huid door bij te dragen aan de opbouw van het ondersteunende bindweefsel. Ook geeft creatine de huid nieuwe energie.

Beste gezichtsverzorging voor de 55+ huid

Om als 55-plusser je huid zo goed mogelijk te verzorgen heb je dus huidverzorgingsproducten nodig met Hyaluronzuur, collageenboosters en creatine. Kruidvat heeft deze voor jou in de vorm van de NIVEA CELLular Hyaluron Volume Filling lijn. Deze bevat een effectieve dag- en nachtcrème en de krachtige NIVEA CELLular Hyaluron Volume Filling Pearls. Het laatste is een serum dat bestaat uit geconcentreerde parels omhuld met hydrogel die bij gebruik openbarsten. Hierdoor herstelt je huid snel en voelt deze weer zacht en soepel aan; je krijgt dus weer een vollere huid. Als je volumeverlies van de huid wilt tegengaan, probeer deze gezichtsverzorgingslijn dan eens.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer