Super Easy Club Look met Larissa Bruin

Sprankelende avondmake-up in 8 stappen

Als je lekker een avondje naar een club gaat, mag je make-up best wat sprankelender en glamoureus zijn. In deze video laat Larissa Bruin zien hoe je super easy een mooie club look maakt. Na deze 8 stappen ben jij helemaal klaar voor een bruisende club-avond!

Aan de slag met de club look!

Stap 1: Breng als basis de MUA Pro Base Mattifying Flawless Primer aan. De bolvormige poederdeeltjes van deze superzachte primer met vitamine E maken je huid mooi glad. De perfecte basis voor je make-up!

Stap 2: Gebruik de Revolution Matte Base Foundation voor een full coverage dekking. De foundation voelt licht en comfortabel en geeft je huid een matte uitstraling.

Stap 3: We gaan voor smokey eyes! Die maak je heel eenvoudig met de Catrice Instant Smokey Shadow 020 Campfire Smoke Liner. Maak met het oogpotlood een wat dikker lijntje boven je wimpers dat aan het uiteinde iets omhoog loopt. Blend de eyeliner met het sponsgedeelte en eventueel nog wat extra met een oogschaduwkwast.

Stap 4: Breng de Essence Wow! Melted Chrome 03 Platinum Nights Eyeshadow aan op de buitenste helft van je arcadeboog.

Stap 5: Voor een frisse blik breng je wat highliter aan in je binnenste ooghoeken. Gebruik hiervoor een van de highlighters uit de Revolution Take a Breath Bronze Cheek Kit. De bronzers en highlighters uit dit palet zijn hoog gepigmenteerd en hebben een zachte textuur.

Stap 6: De Essence You Better Work! Volume & Curl Mascara krult je wimpers, geeft ze maximaal volume én is waterproof. Ideaal voor een club-avondje!

Stap 7: Gebruik de bronzers uit de Revolution Take a Breath Bronze Cheek Kit om je jukbeenderen te accentueren. De highliters uit het palet breng je aan op je cupidoboog en boven je jukbeenderen.

Stap 8: Maak je look af met de prachtige Catrice Power Plumping 090 The Future Is Femme Gel Lipstick. Deze lipstick laat je lippen spreken en maakt ze zacht en vol, voor een onweerstaanbare glimlach!

En klaar is je club look. Have a nice evening!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer