Stap voor stap contouren

Contouren

Dé perfect gecontourde make-uplook

Droom jij van een strakke kaaklijn en mooie jukbeenderen? Helaas is niet iedereen hiermee gezegend. Gelukkig kun je contouren. Met deze make-uptechniek haal je het beste uit je gezicht. De nieuwe Insta collectie van Rimmel London maakt dit super easy. Lees hier hoe je stap voor stap contourt.

Stap 1
De eerste stap voor een perfecte make-uplook is de Insta Flawless Skin Perfecter in Light/Medium of Medium/Dark. Breng de primer als een crème aan op je gezicht. De primer houdt je huid tot acht uur lang gehydrateerd. En nog beter, je make-up blijft langer mooi.

Stap 2
Heb je vlekjes of donkere plekken in je gezicht? Verberg oneffenheden met de Insta Contour en Correct palette. Zo is je huid, straks na de foundation, helemaal egaal en ready om te contouren!

Stap 3
Next step: foundation. De Lasting Finish Breathable Foundation van Rimmel London is de perfecte foundation om te contouren. Waarom? Deze foundation laat je huid ademen. Make-up voelt door het contouren soms zwaar aan. Met de ademende foundation krijg je een egale huid die niet zwaar aanvoelt. En deze foundation is zweet-, hitte- en transferproof. Dag vlekken op je kleding!

Lasting Finish Breathable Foundation is er in de kleuren Porcelain, Ivory, Beige, Sand, Bronze en Noisette.

Stap 4
De Insta Contour Stick van Rimmel in Light, Medium of Dark maakt het contouren super makkelijk. Met de donkere kleur creëer je schaduw op plekken waar je diepte wilt. Zoals onder je kaaklijn en op je voorhoofd langs je haarlijn. Ga je voor een natuurlijke of opvallende look? Jij bepaalt.

Rimmel-contouren-kleuren

Wil je nog een stapje verder gaan? Contour dan ook de zijkanten van je neus. Zo lijkt je neus smaller. Blend alle lijnen goed met een (blending)kwast.

Met de lichte kant van de contour stick highlight je de mooiste delen van je gezicht. Denk hierbij aan je voorhoofd, neusbrug en jukbeenderen. Op het plaatje hieronder zie je op welke plekken je de highlighter, concealer of contour shades plaatst.

Rimmel-contouren-bruin

Stap 5
Wil je de delen van je gezicht, waar je net de lichte kant van de stick hebt gebruikt, extra op laten vallen? Gebruik dan op die delen de Rimmel Insta Strobing Highlighter.

De Insta Strobing Highlighter is er in Pink, Gold en Bronze.

Stap 6
Als finishing touch gebruik je de Rimmel Insta Fix & Matte Clear Powder. Breng het poeder op je hele gezicht aan voor een mooie matte look. Je gezicht is zo extra gehydrateerd en je make-up is transferproof.

Tip: Wil je er zeker van zijn dat je make-up de hele dag mooi blijft? Gebruik dan de Fix & Go spray. Deze spray past makkelijk in je handtas. Zo spray je op elk moment van de dag even wat bij voor extra fixatie.

Contouren was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer