3 redenen om Kruidvat Solait BB crème te gebruiken

Header BB Cream

Dagcrème, foundation en hoge zonbescherming in één

Ken je dat dilemma? Je wilt een goede dagcrème, een flawless foundation én een hoge factor zonnebrand op je gezicht. Maar drie lagen smeren is niet alleen gedoe, de kans is ook groot dat je gezicht er van gaat glimmen en glanzen als een kerstbal. Kan dat niet anders? Ja dat kan! Bij Kruidvat hebben we nu Solait Face BB Cream SPF 30 HIGH, dat is één tubetje waar alles in zit. Hier lees je alles over dit nieuwe 3-in-1 wondertje.

Hoe werkt Solait Face BB Cream met SPF 30?

Larissa (@larissabruin) testte samen met Amanda (@glitzygal) en Ines (@inesgomesdefaria) de nieuwe BB Cream met SPF 30. Ze laat zien waarom de crème en beetje groenig is en hoe je ervoor kunt zorgen dat hij zich aanpast aan jouw huidskleur! Bekijk snel de video:

3 redenen om deze BB Cream met SPF 30 te gebruiken:

1. Een goede dagcrème
Solait Face BB Cream SPF 30 HIGH is ten eerste een goede, hydraterende dagcrème met hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt voor voldoende vocht in je huid. Door de toevoeging van arganolie, cafeïne en gemberwortelextract voelt je huid fris en verzorgd aan. Ze straalt, voelt gladder en zachter.

2. Een flawless foundation
Behalve een goede dagcrème is Solait Face BB Cream SPF 30 HIGH ook een ideale foundation. Dankzij de TagraCaps, dat zijn ingekapselde pigmenten, past de kleur zich perfect aan de tint van je huid aan. Dit geeft een prachtig, natuurlijk resultaat. De crème heeft een groene basis, hiermee wordt eventuele roodheid van je huid perfect gecamoufleerd.

3. Hoge zonbescherming voor je gezicht
Uv-stralen zijn de belangrijkste oorzaak van zichtbare tekenen van huidveroudering. Dus wil je je gezicht goed beschermen, zeker nu de zomer voor de deur staat. Om schade door de zon te voorkomen is het belangrijk om minimaal SPF 30 te gebruiken.
Kruidvat Solait Face BB Cream SPF 30 HIGH geeft je deze hoge bescherming. De gezichtscrème is geschikt voor de zeer lichte huid. De uv-filters beschermen je tegen zowel uv-A als uv-B stralen. Heerlijk zorgeloos genieten van het zonnetje dus!

Rond sfeerbeeld BB Cream

Hoe gebruik je de Kruidvat Solait SPF30 Face BB Cream?

  • Breng de crème aan op een gereinigde huid. Vermijd het gebied rondom je ogen.
  • Hoe intensiever en met hoe meer wrijving je de crème aanbrengt, hoe donkerder de kleur van de BB Cream op je huid is. Zo pas je de kleurintensiteit makkelijk aan je eigen teint aan.
  • Breng de gezichtscrème voor het zonnen royaal aan. Het is belangrijk dat je voldoende aanbrengt. Zo bescherm je je gezicht het beste.
  • Breng de crème regelmatig opnieuw aan, vooral als je veel zweet, na het zwemmen en na het afdrogen.

Bestel jouw Solait Face BB Cream SPF 30 HIGH hieronder:

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer