3 slimme manieren om concealer te gebruiken

evergreen-make-up-tutorial-flawless-complexion-step-6-concealer

Waarvoor gebruik jij je concealer?

Meestal gebruik je concealer om donkere kringen onder je ogen te verhullen of imperfecties te verdoezelen. Maar dit product, dat in geen enkele make-uptas mag ontbreken, heeft nog meer in zijn mars. Ontdek hier wat je hardwerkende concealer nog meer voor je kan betekenen.

Onze tip: de Catrice Allround Concealer geeft je een perfecte, egale teint. Met het palet verberg je oneffenheden en verkleuringen van je huid. De crèmige formule is makkelijk te blenden.

Hoe gebruik je concealer?

Gebruik jij je concealer ook altijd om donkere kringen onder je ogen te verhullen of imperfecties te verdoezelen? Ontdek hier wat je nog meer met dit handige product kan:

Slimme concealer-truc 1: Wenkbrauwen in toom houden
Als je je wenkbrauwen al een tijdje niet meer hebt geëpileerd en ze wat aan de lange kant zijn, biedt je concealer uitkomst. Breng wat concealer onder je wenkbrauwen aan om ze in vorm te brengen. Dankzij de concealer zijn de kleine haartjes die net zijn doorgekomen niet te zien en zien je wenkbrauwen er netjes en mooi gevormd uit. Niemand ziet dat je een epileerbeurt hebt overgeslagen!

Slimme concealer-truc 2: Rimpels? Waar?
Dit is een truc waar visagisten uit Hollywood bij zweren: concealer gebruiken op de cupidoboog en om lachrimpeltjes te verhullen. Met een concealer die een toon lichter is dan je foundation zorg je ervoor dat lachrimpeltjes minder opvallen. Vergeet ook niet een beetje concealer op je cupidoboog te doen nadat je je lippenstift heb aangebracht. Zo vestig je subtiel de aandacht op je lippen, die er voluptueuzer maar toch natuurlijk uitzien.

6. Sfeerbeeld - slimme manieren om concealer te gebruiken

Slimme concealer-truc 3: Slimme highlighter

Wil je een natuurlijke finish voor een perfecte look? Ruil je highlighter dan in voor een concealer! De glans van een concealer is namelijk veel natuurlijker dan die van een highlighter. Gebruik gewoon een beetje concealer waar je normaal highlighter zou gebruiken: boven de jukbeenderen en op je neus en T-zone. Maak de look af met wat blush en bronzer. Et voilà: zo fris als een hoentje, met een killer-botstructuur!

Ben jij benieuwd naar ons hele assortiment concealers? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer