In slechts vier stappen creëer je deze schattige Bambi-look

in-slechts-4-stappen-creeer-jij-deze-schattige-bambi-look---header2

De perfecte last minute carnavalslook

Ga jij onverwacht toch ineens carnaval vieren? Of wil je opvallen tussen al die saaie dierenoutfits? Deze schattige make-uplook is geïnspireerd op Bambi en is heel makkelijk te maken. Zo verras je iedereen met je schattige uiterlijk. Hier lees je hoe deze look in vier eenvoudige stappen creëert.

 

Stap 1: De basis

Creëer met een nude oogschaduw eerst de basis. Breng deze kleur aan op je oogleden en tot vlak onder je wenkbrauwboog. Breng daarna met een oogschaduwkwast een donkerdere kleur bruin aan in de plooi van je ooglid. Blend deze met de nude kleur.

Tip: Gebruik eerst een primer voor een long lasting effect. Zo blijft je make-uplook de hele avond en nacht mooi.

step 1 deer

 

Stap 2: Van zwart naar wit

Trek langs je bovenste wimperlijn een streep met een zwarte eyeliner, gebruik bijvoorbeeld de handige Essence Superlast Deep Black Eyeliner. Trek deze lijn iets verder door voor een dramatische look. De lijn hoeft niet superstrak te zijn. Trek daarna met de witte eyeliner een lijn net boven de zwarte streep.

Kleur vervolgens je ooglid met het witte oogpotlood of de witte schmink in tot aan de plooi. Breng de witte kleur ook in je binnenste en buitenste ooghoek aan. Eindig aan de buitenkant in een krachtige punt. Breng daarna mascara aan.

Tip: Gebruik kunstwimpers in plaats van mascara voor een nog opvallender effect.

step 2 deer

 

Stap 3: Accentueer je contouren

Breng met de blending spons een foundation aan die een paar tinten lichter is dan je eigen huidskleur, bijvoorbeeld het Max Factor Facefinity 2 Ivory Compact Poeder. Breng deze over je hele gezicht aan.

Benadruk je beestachtige charme en kleur de onderkant van je neus in met een bruine contourstick. Accentueer de rest van je contouren zoals gebruikelijk, maar gebruik hierdoor wel een donkerdere kleur dan normaal.

step 4 carnaval

 
 

Stap 4: De finishing touch

Doop de punt van een dunne make-upkwast in zwarte eyeliner of schmink en bedek hiermee je bovenlip. Trek in het midden een lijn richting je neus. Bedek de delen van je gezicht waar nog geen make-up op zit met glitters voor een extra wow-effect. Teken witte sproetjes over je hele gezicht voor de ultieme finishing touch.

step 4 deer

Het resultaat:

in-slechts-4-stappen-creeer-jij-deze-schattige-bambi-look-resultaatbeeld

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer