Skintastic – Freeman Houtskool & Zwarte Suiker Masker

Me-time schiet er vaak bij in maar toch is het verstandig om er tijd voor te nemen.
Een gezonde, stralende huid begint namelijk bij een goede verzorging. Het Freeman Houtskool & Zwarte Suiker gezichtsmasker heeft een dubbele werking. Het is niet alleen een masker, het is ook een scrub. Het verwijdert overtollig talg en zorgt daardoor voor minder puistjes waardoor de conditie van de huid verbeterd wordt.

Houtskool

Tegenwoordig zie je in veel producten houtskool maar wat doet het eigenlijk voor je huid? Beauty expert Iris legt het uit: ”Deze houtskool absorbeert olie en onzuiverheden, denk daarbij aan overtallig talg en bacteriën.” Het masker doet dit zonder je huid uit te drogen.

Black Sugar

Behalve een masker is het product ook nog een scrub. Door te scrubben met zwarte suiker zorg je ervoor dat je dode huidcellen verwijderd worden. Hierdoor voelt je huid weer zacht en schoon aan!

Een herboren, zachte huid in tien minuten.

Stap 1: Start altijd met een schoon gezicht. Maak je gezicht met lauw water schoon, door de warmte gaan je poriën nog meer openstaan. Hierdoor kan het masker optimaal zijn werk doen.

Stap 2: Breng het masker aan op je gezicht en laat het lekker intrekken, dan kan de houtskool zijn werk doen. Laat het masker ongeveer 10 minuten intrekken.

Stap 3: Nadat het masker is ingetrokken kun je de suikerkorrels over je gezicht masseren voor een verfrissende scrub behandeling.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer