Rimmel, Max Factor & Bourjois: foundation tips & tricks

Foundation weken

Een stralende, natuurlijke finish met de Match Perfection Foundation van Rimmel.

Serena Verbon is één van de grootste beautybloggers van Nederland.

Op haar blog en YouTube kanaal BeautyLabNL houdt zij haar duizenden volgers op de hoogte van haar persoonlijke leven en alle nieuwe trends en weetjes rondom beauty & health.

Serena Verbon Foundation Rimmel

Serena’s favoriete foundation is de Match Perfection Foundation van Rimmel:

‘’De Match Perfection Foundation dekt erg goed, maar je ziet hem niet zitten en het voelt ook niet alsof je een foundation draagt. De foundation bevat SPF20, altijd fijn. Mijn gemengde huid gaat er niet extra van glanzen. Echt zo’n allround foundation die geschikt is voor bijna alle huidtypen.’’

De Match Perfection Foundation vermindert imperfecties, maskeert grove poriën én zorgt voor een stralende, natuurlijke finish. Het 24h-moisturize complex zorgt ervoor dat je huid optimaal gehydrateerd aanvoelt.

Creëer met de Healthy Mix Foundation van Bourjois een egale gezonde huid met een gezonde glow.

Yvonne Coldeweijer behoort al jaren lang tot de top influencers van ons land.

Via haar YouTube-kanaal en Instagram @LifeofYvonne houdt ze haar volgers op de hoogte van de nieuwste trends rondom fashion en beauty.

“Mijn favoriete foundation van Bourjois is de Healthy Mix Foundation. Deze geeft mij een stralende blik en een gezonde glow. De Healthy Mix Foundation bevat vitamines waardoor ik een uitgeruste look creëer en tegelijkertijd mijn huid verzorg”, aldus Yvonne.

De foundation heeft een formule met vitamines A,C,E en B5 en zorgt er voor dat je gezicht tot 24-uur gehydrateerd blijft.

Foundation weken

Een beschermende en egale basis met de Radiant Lift Foundation van Max Factor.

Eén van de bekendste presentatrices en actrices die ons land rijk is, is natuurlijk Lieke van Lexmond.

Lieke van Lexmond Foundation weken

Deze prachtige moeder van twee zoontjes houdt haar volgers via haar Instagram pagina op de hoogte over haar persoonlijke leven.

Lieke van Lexmond heeft als favoriete foundation de Radiant Lift van Max Factor. Met de foundation creëer je de perfecte egale basis, met een natuurlijke gezonde glow. De formule van de foundation bevat SPF30 om je huid te beschermen, en hyaluronzuur om fijne lijntjes op te vullen. Hierdoor creëer je de perfecte, uitgeruste look. Dankzij de long-wear technologie van Max Factor blijft je foundation de hele dag goed zitten!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer