Reinig je huid zonder deze te beschadigen

header-blog-1-Sanex

De huid op een natuurlijke manier reinigen

Om de dag fris te beginnen of om na een actieve dag even te ontspannen, is niets lekkerder dan een heerlijke douche. Tijdens het douchen verwijder je vuil, zweet en dode cellen. Dit is nodig, aangezien alleen een schone huid goed kan functioneren. Je wilt je huid schoon houden, maar je wilt natuurlijk niet je huid beschadigen tijdens het douchen. Het is dan ook goed om een extra milde reinigingsgel te gebruiken, aangezien deze zorgt voor een schone én gezonde huid.

Onze tip: Sanex Dermo Tolerance Douchegel zorgt voor een zachte reiniging van alle huidtypes.

Een licht zure huid is van nature het beste beschermd, maar door zeep en water wordt de huid minder zuur en zal de pH-waarde toenemen. Het gevolg hiervan is een huid die sneller geïrriteerd is en sneller droog aanvoelt. Ook is de huid gevoeliger voor bacteriën en acne. Na het gebruik van zeep, met een pH van 9, kan het wel meer dan 6 uur duren voordat de huid weer hersteld is. Vandaar dat het belangrijk is om een douchegel te gebruiken die elementen bevat die van nature voorkomen in de huid. Zij helpen namelijk om de fysiologische pH van de huid te herstellen. Op deze manier reinig je je lichaam en gezicht op een extra milde manier en zal de huid niet geïrriteerd en uitgedroogd raken, zoals bij een normale zeep.

De nieuwe fysiologische reinigingsgels van Sanex helpen je om met een zachte, gehydrateerde en beschermde huid onder de douche vandaan komen en je lichaam op een natuurlijke manier te reinigen.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer