Psssst … ken jij de 7 geheimen voor mooi haar?

Guhl haarverzorging

Dé 7 tips voor droomhaar

Droom jij van een bos mooi, verzorgd haar? Met deze tips wordt die droom werkelijkheid.

Geheim 1 - Gebruik altijd producten uit dezelfde lijn

Gebruik shampoo, conditioner, haarmasker en andere haarverzorgingsproducten uit dezelfde lijn. Deze zijn perfect op elkaar afgestemd en versterken elkaar.

Geheim 2 - Gebruik altijd een conditioner

Gebruik na het wassen altijd een conditioner. Je haar wordt makkelijker doorkambaar en beschadigt minder snel. Is je haar al beschadigd? Gebruik dan een haarmasker in plaats van een conditioner.

Guhl haarverzorging

Geheim 3 - Kies de juiste producten voor je haartype

Kies alleen de verzorgingsproducten die bij jouw haartype en behoeften passen. Zo voorkom je dat je te veel producten gebruikt. Wil je zonder gedoe je haar kunnen kammen of borstelen? Gebruik dan een conditioner. Is je haar beschadigd? Kies dan een intensieve verzorging.

Geheim 4 - Gezichts- of babypoeder tegen vet haar

Voelt je haar vet aan? Gebruik dan wat (neutraal gekleurd) gezichts- of babypoeder. Verdeel het poeder op je haaraanzet en masseer dit kort in. Schud je haar goed, kam of borstel het door en klaar!

Geheim 5 – Borstel je haar stralend

Door regelmatig in de richting van de haargroei te borstelen, gaat je doffe haar stralen. Gebruik hiervoor een borstel met natuurlijke haren. Deze tast de structuur van je haar niet aan.

Geheim 6 – Föhn ondersteboven

Föhn je haar ondersteboven met een ronde borstel. Toupeer je lokken daarna licht. Zo krijgt je haar meer body en veerkracht, wow!

Tip: Voor een nog beter resultaat gebruik je de Guhl Langdurig Volume Föhn Active Styling Hairspray.

Geheim 7 – Ga voor extra verzorging in de winter

Je haar heeft in koude wintermaanden een andere verzorging nodig dan in de zwoele zomer. Met deze tips heb je ook in de winter mooi, verzorgd haar:

  • Gebruik een voedende shampoo en conditioner om een geïrriteerde, droge hoofdhuid te voorkomen.
  • Gebruik elke week een intensief verzorgend masker.
  • Is je haar statisch door je muts of sjaal? Borstel het met een borstel van hout, hoorn of een ander natuurlijk materiaal. Gebruik een kleine druppel gel, lotion of haarmasker in de punten om je haar weer glad te maken.
  • Slaap ’s nachts op een satijnen of zijden kussensloop.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer