Pluizig haar pluisvrij maken

pluizig haar behandelen

Pluisvrij haar? Yes, het kan! Met deze 6 tips & tricks tover je jouw haar in no-time om tot een stralende look!

Tip 1: Spoel je haar na met koud water
Als je het helemaal goed wilt doen, spoel je je haren na het wassen af met koud water. Hierdoor sluiten de haarschubben en heb je minder kans op pluis.

Tip 2: Gebruik voedende producten
Als je haar snel droog of pluizig is, is het belangrijk om het te verzorgen met een voedende productlijn. De Andrélon Oil & Care lijn is verrijkt met diverse oliën, zoals Marokkaanse Arganolie. De olie wordt snel in je haar opgenomen, wat helpt bij het glad en pluisvrij maken van jouw lokken.

Tip 3: Gebruik een haarmasker!
Om je haar optimaal te verzorgen gebruik je na je conditioner nog een haarmasker. De Andrélon Oil & Care lijn heeft een voedend 1-Minuut Masker dat zorgt voor een intense voeding, waardoor jouw lokken minder zullen pluizen. De Oil & Care Voedende Crème is de ideale aanvulling op deze routine, het helpt je haar minder pluizig te worden.

Tip 4: Bescherm je haar tegen hitte
Gebruik je een föhn, krultang of stijltang om jouw haar in model te brengen? Bescherm je haar dan goed tegen de hitte van deze stylingtools. De Pretty Perfect Heat Protect Spray beschermt je lokken tegen de hitte van de stylingtools tot wel 230 °C.

Tip 5: Gebruik een kam met grove tanden
Gebruik een kam met tanden die ver uit elkaar staan. Perfect om je haar klit-vrij te maken, zonder dat het extra gaat pluizen.

Pluizig haar pluisvrij maken

Tip 6: Haarspray
Gebruik je toch liever een borstel? Kies dan een houten borstel. Spray wat Pretty Perfect Hairspray op je haar of borstel om pluis geen kans te geven.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer