Olaz Regenerist 3-Zone Gezichtsreinigingsborstel – Wat vinden we ervan

Je huid jong en strak houden terwijl je ouder wordt willen we allemaal wel. Ook op jonge leeftijd is het verstandig om je huid goed te verzorgen. Met de gezichtsborstel van Olaz wordt het reinigen van je gezicht een stuk makkelijker.

In deze Wat Vinden We Ervan testen drie vrouwen de Olaz Regenerist 3-Zone Gezichtsreinigingsborstel. Ze vertellen over hun ervaringen met de producten. Voelde hun huid zachter aan na gebruik? Rook de crème lekker? Ze laten zien hoe ze de borstel gebruiken en we zien hun reacties na het eerste gebruik. De borstel is water-resistent en kan onder de douche gebruikt worden. Dankzij het draaiende systeem met twee snelheden hoef je niet zelf rondjes te draaien, maar wordt het voor je gedaan. Na het eerste gebruik voelt de huid al direct een stuk frisser en gladder aan.

De borstel werkt met alle reinigingsproducten van Olaz, dus er is altijd een product geschikt voor jouw huidtype. De Hydraterende Super Anti-Verouderingscrème zorgt ervoor dat rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden en hydrateert de huid. De Huidperfectionerende Reiniger exfolieert de huid en zorgt voor een diepe reiniging. De reiniger is parfumvrij, wat één van de testers heel fijn vindt. Ontdek snel welk cijfer de vrouwen hebben gegeven!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer