Kruidvat Blog

NIVEA Styling Primers

PRIMERS_900x285 header

Waarom moet je je haar beschermen tegen hitte?

Als je met hitte in je haar werkt, loop je kans dat je haar uitdroogt en broos wordt. Dit kan ervoor zorgen dat je haar dof wordt en veerkracht verliest. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Met een product dat hittebescherming biedt, kun je veel van de nadelige gevolgen van het stylen van je haar met hitte afwenden.

Styling Primers van NIVEA

De nieuwe Styling Primers van NIVEA beschermen je haar niet alleen tegen hitte tot zijn 220 °C, maar verzorgen je haar ook. De innovatieve formule bevat een lichte droge olie die het haar hydrateert, zonder het te verzwaren. Daarnaast vormen de Primer de ideale basis voor het creëren van de look die jij wilt. Zo is er een primer voor Volume, Krullen, Steil en Kort haar. Naast de hittebescherming die alle 4 de primers bieden, zijn de ingrediënten zorgvuldig afgestemd op de verschillende looks, voor een optimaal resultaat:

Volume: de Volume Primer hydrateert en geeft je zichtbaar meer volume zonder een vet gevoel achter te laten.
Straight: de Primer voor Steil haar minimaliseert het afbreken van je haar en zorgt voor glanzend steil haar.
Curl: de Primer voor Krullen verfrist en herdefinieert droge krullen, zonder een plakkerig gevoel achter te laten.
Texture: heb je een kort kapsel? Dan is de Texture Primer wat voor jou: deze geeft een niet-plakkerige textuur aan het haar.

PRIMERS_450x450-rond-sfeerbeeld

Hoe gebruik ik een primer?

Een Primer breng je aan op handdoek droog haar, voordat je haar doorkamt.
Breng het product met je handen aan van de wortels tot de punten. Droog je haar vervolgens in de buitenlucht of met een föhn en geniet van je look!

close

Vorige

Glanzende krullen in 3 stappen!
close

Volgende

Creëer de perfecte steile look!