Kruidvat Blog

Nivea Moederdag Silk Mousse – Wat vinden we ervan

Nivea

Getest: Nivea Moederdag Silk Mousse

Het verzinnen van een Moederdag cadeau is soms best ingewikkeld. Veel kinderen maken een tekening of kopen een klein cadeautje. Zelf iets maken wordt vaak gezien als iets lastigs dat veel rommel veroorzaakt, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn.

In deze video krijgen drie moeders als verrassing de Nivea Moederdag Silk Mousse cadeau van hun kinderen. Het doucheschuim maakt de huid heel zacht en door de essentiële oliën wordt de huid ook goed verzorgd. De kinderen versieren de fles met stickers en maken er een heus knutselwerkje van, maar dan zonder rommel. Iets wat vooral de papa’s heel fijn vinden!

Met de stickers hebben de kinderen dolle pret. De vaders beleven een leuke middag samen met hun kind(eren) en hebben tegelijkertijd ook een cadeau voor Moederdag en dat het zelf gemaakt is geeft nét die persoonlijke touch aan hun cadeau.

Een win-win situatie voor iedereen dus! De kinderen vertellen aan elkaar hoe ze de fles hebben versierd en hoe ze de mousse vinden ruiken. Benieuwd wat de moeders vonden van dit lieve en originele cadeau? Bekijk hun reacties in de video!

Wil jij de speciale editie van Nivea Moederdag Silk Mousse als cadeau geven? Ga dan snel naar een Kruidvat winkel bij jou in de buurt!
Toch liever direct online bestellen? Kies één van de andere Nivea Silk Mousses.

close

Vorige

Unboxing Make-up Challenge – Bronze Summer lo...
close

Volgende

Biodermal Anti Age Olie – Wat vinden we ervan...