Next generation gezichtsmasker met magneet!

header magneetmasker

Dit Magnet Mask heeft letterlijk aantrekkingskracht

Heb je altijd gedroomd van een gezichtsmasker dat letterlijk de onzuiverheden uit je huid trekt? Bij Kruidvat hebben we nu iets nieuws: het Biovène Charcoal Magnet Mask. De naam zegt het al: dit masker werkt met een magneet! Hiermee verwijder je supersnel en superclean al het vuil uit je gezicht. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan snel verder.

Magnetisch masker

Eerlijk: wij maakten een klein vreugdedansje toen we dit masker in de schappen kregen. Want zeg nou zelf, een ‘magnet mask’, dat klinkt toch wel heel aantrekkelijk. Letterlijk in dit geval. Het masker bevat ijzerdeeltjes die samenwerken met geactiveerd houtskool. Hierdoor is het mogelijk het masker met een magneet te verwijderen. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar het scheelt ook een hoop geklieder. Wat overblijft is een schone, stevige en stralende huid.

De vier stappen van het magneetmasker

Het magnetische wonder van dit masker voltrekt zich in vier stappen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

1 - In de verpakking zit een spatel. Hiermee breng je een dun laagje van het masker aan op je gereinigde gezicht. Vermijd het gebied rond je ogen en laat 10 minuten inwerken.

2 - In de verpakking zit ook een doekje en een magneet. Wikkel het doekje om de magneet hou het ongeveer een centimeter van je gezicht. De magneet hoeft je gezicht dus niet te raken. Beweeg de magneet over alle delen van je gezicht tot het masker volledig is verwijderd.

3 - Masseer je gezicht met de resterende oliën en vitaminen om je huid te hydrateren en strakker te maken. Het masker bevat vitamine E, jojoba-olie, lavendelolie, saffloerolie en amandelolie.

4 - Gebruik tenslotte je favoriete moisturizer en geniet van het magische resultaat!

magnetic-mask-rondsfeerbeeld

Getest door Sheling Beauty

Nieuwsgierig geworden? Sheling, bekend van YouTube (ShelingBeauty) en Instagram @shelingbeauty), heeft het Biovène Charcoal Magnet Mask voor ons getest. Bekijk hieronder de video:

99% natuurlijk, niet getest op dieren

Het Biovène Charcoal Magnet Mask is geschikt voor alle huidtypen. 99% van de ingrediënten is natuurlijk of afkomstig van natuurlijke bronnen. Het masker is dermatologisch getest, cruelty free, geschikt voor veganisten en bevat geen parabenen, minerale oliën, siliconen, ftalaten, triclosan, natriumlaurylsulfaat of gluten.

Bestel direct jouw Biovène Charcoal Magnet Mask:

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer