Naturel mooi met Biodermal

Biodermal natuurlijk mooi

Ondersteun de natuurlijke kracht van je huid

Sinds 1975 ontwikkelt Biodermal verzorgingsproducten om kleine huidproblemen op te lossen. Biodermal gelooft dat je huid haar eigen kracht heeft. Het merk ondersteunt de natuurlijke kracht van je huid met diverse producten. We stellen een deel hier aan je voor.

Niet iedereen heeft een perfecte huid

Van alle Nederlandse vrouwen zegt 90% last te hebben van kleine huidproblemen zoals een kwetsbare, gevoelige, onrustige, vlekkerige of geïrriteerde huid. P-CL-E crème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van je huid en helpt bij deze kleine problemen.
Gebruik de crème als dag- of nachtcrème of om je huid een extra stimulans te geven. De voedende werking maakt je huid heerlijk zacht en laat haar stralen.

Dagcrème met een tintje

De Biodermal Anti Age CC Crème camoufleert oneffenheden en fijne lijntjes en geeft je huid een egale teint. De SPF 15 beschermt je huid tegen uv A- en uv B- straling. De CC Crème is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen en is parfumvrij.
Wist je dat maar liefst 93% van het Kruidvat testpanel zegt dat hun huid er beter uit ziet na het gebruik van de Anti Age CC Crème?

Verminder littekens zichtbaar

Zelfs de kleinste wondjes kunnen al een litteken veroorzaken. De littekencrème van Biodermal helpt de zichtbaarheid van littekens verminderen. De crème ondersteunt het natuurlijk huidherstel. Door een hoge concentratie vitamine E en een complex van oliën en wassen wordt je huid weer heerlijk zacht en soepel. Handig: de crème helpt ook bij littekens als gevolg van acne.

Neem afscheid van pigment- en ouderdomsvlekken

De pigmentcrème van Biodermal zorgt voor een egale, gezonde teint. De crème vervaagt pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en een zwangerschapsmasker zichtbaar. De SPF 15 beschermt je huid tegen de schadelijk invloeden van de zon.

Voor dagelijks gebruik is er daarnaast het pigmentserum. Het serum beschermt en verzorgt je huid. Zo verminderen pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en een zwangerschapsmasker zichtbaar.

Behandeling van de huidsymptomen van rosacea en couperose

De couperosecrème van Biodermal biedt een effectieve oplossing tegen roodheid, de zichtbaarheid van kleine adertjes, blozen, droogheid en een strakke of harde huid. De gepatenteerde Tri-Solve®-technologie geeft je huid een beschermend laagje en herstelt zo de huidbarrièrefunctie. De crème is niet vet en vrij van parfum en parabenen.

Reageer