Maybelline – Onze beste oogmakeup

3950256_KV kerst blog pagina 2018_1200x285px-cat1.jpg-3968783

Onze beste oogmakeup:

Op zoek naar de beste mascara, eyeliner of oogschaduw? Dan ben je bij Maybelline aan het juiste adres! Veel vrouwen dragen oogmake-up en daarom zijn de volgende producten altijd goed om cadeau te doen. Maybelline’s Lash Sensational mascara is onze beste mascara* en geeft je uitgewaaierd volume. Of ga je toch liever voor een waterproof mascara?

The Colossal waterproof mascara is onze beste waterproof mascara en geeft intens veel volume en een watervast resultaat. Naast mascara is eyeliner ook een belangrijk onderdeel van je look. De Hyper Precise liner is onze beste eyeliner, waarmee je gemakkelijk een dunne, strakke lijn tekent door de nauwkeurige punt van 0,4 mm. Daarnaast is deze eyeliner ook nog eens waterproof, je look blijft zo de hele dag op zijn plek. Als je voor een complete ooglook wilt gaan, is oogschaduw natuurlijk onmisbaar. Ons limited edition Countdown oogschaduwpalette zit vol met warme glimmende kleuren waarmee je een feestelijke ooglook creëert.

3950256_KV kerst blog pagina 2018_400x285px-1.jpg-3968779

Om jouw cadeau in stijl te kunnen geven, heeft Maybelline feestelijke cadeautasjes ontworpen. Verzamel eerst je favoriete producten en pak dan je cadeaus in met Maybelline’s cadeautasjes. Leuk als schoencadeau of om onder de kerstboom te zetten! De tasjes zijn gemakkelijk online bij te bestellen.

Direct bestellen?

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer