Mascha in Skintastic over Biodermal P-CL-E

Wist je dat?

90% van alle vrouwen in Nederland heeft weleens last van huidproblemen zoals bijvoorbeeld, rode plekjes, gevoelige huid, littekens en puistjes. Niet ernstig, maar toch vervelend.

Van moeilijke huid naar stralende huid!

Je begint en eindigt je dag met een lekkere reinigingsmousse. Na het wassen gebruik je Biodermal P-CL-E voor een extra boost en wat extra verzorging. Dit is verkrijgbaar in een crème, fluïde en serum.

P-CL-E crème

Dit is een rijke en dikke crème die je goed moet uitsmeren. Je gebruikt deze crème voor het slapen gaan. Dit kan je dagelijks doen, maar ook bijvoorbeeld in de periodes dat je huid wat extra’s nodig heeft. P-CL-E bevat hoogwaardige, huideigen ingrediënten en zorgt voor een gezonde en stralende huid.

P-CL-E fluïde

Voor overdag is de fluïde wat prettiger. Die is luchtiger en smeert soepel uit. Het mooie van deze fluïde is dat het niet plakt, snel intrekt en je huid er niet van gaat glimmen. De fluïde is er ook in een getinte variant, lekker voor in de winter.

P-CL-E serum

Als je huid wat meer ‘liefde’ nodig heeft gebruik je dit serum met een hogere concentratie werkzame stoffen. Net als alle andere producten is het serum dermatologisch getest en pH huidneutraal.

Moeilijke taal zeg

P-CL-E: waar staat dat eigenlijk voor? ‘P’ staat voor proteïne, eiwit. Dit is een belangrijke bouwstof die helpt bij groei, herstel en vernieuwing van de huid. ‘CL’ staat voor collageen. 70% van je huid bestaat uit collageen en zorgt voor stevigheid en elasticiteit. En ‘E’ staat voor vitamine E, heel goed voor het herstel van de huid.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer