Kruidvat Blog

Maak elk moment epic met Nivea Men Deep

Nivea Men Deep

Voel je elke dag fris en verzorgd

Onvergetelijke momenten, we kennen ze allemaal. Dat gave festival, die stoere reis en het avontuurlijke dagje uit staan voor altijd in je geheugen gegrift. Epic moments zijn het. Wil jij van elk moment een epic moment maken en je hierbij fris en verzorgd voelen? Kies dan voor Nivea Men Deep.

Effectief en stijlvol

Nivea Men Deep heeft voor elke stap van je verzorgingsroutine het juiste product. En dat allemaal met de mannelijke geur van Dark Wood. Het zwarte, gelaagde design van de producten past perfect bij de geur en formule met Black Carbon.

Product Developer Dr. Reto Peirano, R&D, Beiersdorf AG legt uit: “De buitengewone absorptie-eigenschappen van Carbon maken het een ideaal ingrediënt voor producten die een langdurig schoon gevoel moeten achterlaten.”

Nivea Men Deep biedt precies wat jij nodig hebt. Je voelt je de hele dag fris en verzorgd. Klaar voor onvergetelijke momenten.

Nivea Men Deep

Zes producten voor epic moments

In de nieuwe lijn Nivea Deep zitten zes producten:

  • De anti-transpirant beschermt 48 uur tegen zweet en ongewenste lichaamsgeuren.
  • Onder de douche geeft de shampoo een langdurig fris gevoel en helpt de hoofdhuid versterken. De shampoo bindt vuildeeltjes en zorgt zo voor een effectieve en diepe reiniging.
  • De douchegel reinigt effectief zonder je huid uit te drogen. Micro-fijne klei is bekend om zijn vermogen om onzuiverheden en lichaamsgeuren te absorberen en te binden. Het reinigt je poriën diep.
  • De scheergel verandert van een zwarte gel en langzaam in een wit schuim.
  • Om je scheerbeurt goed af te sluiten is er de aftershave lotion met een antibacteriële formule. Deze zorgt voor een extra schoon gevoel zonder te irriteren.
  • Of je je nu wel of niet scheert, de krachtige formule van de face & beard wash reinigt je huid intensief en verwijdert onzuiverheden en olie.

Met Nivea Men Deep maak je van elk moment een epic moment!

close

Vorige

Ferry Doedens – 60 Seconds Of Fame
close

Volgende

Maybelline in 1 stap – Zo doe je dat