Laat je huid stralen! – Garnier BIO

Perfect voor je huid en milieu.

Biologisch... vegan... Fairtrade… Je ziet het steeds vaker terug in de schappen en het is helemaal van deze tijd. Zo ook deze nieuwe Garnier BIO-lijn.

Voor de gehele lijn zijn er ingrediënten geselecteerd die bekend staan om hun natuurlijke voordelen voor elk huidtype. Het is vegan en dus vrij van ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong. De ingrediënten zijn afkomstig van duurzame bronnen die elk jaar opnieuw groeien en dus geen blijvende schade aan het milieu toebrengen. De hele lijn is samengesteld met de meest efficiënte plantenextracten, waaronder argan, tijm en korenbloem.

In deze video gaat beauty artist Iris aan de slag met de dagcrème. De dagcrème is verrijkt met biologische arganolie en vitamine E, deze hydrateren je huid en laten het zachter en steviger aanvoelen. Uiteindelijk heeft niemand het proces van ouder worden volledig in de hand. Maar hoe je je huid verzorgt, dat heb je wel zelf in de hand! Door een lekkere verzorgende crème te gebruiken, die ook nog eens goed is voor het milieu, maak jij het verschil!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer