Hoe maak je je huid stralend?

Nivea

Creëer een stralende huid

35-plussers staan meestal aan de top van hun leven, met een overvolle agenda als resultaat. Een vermoeide huid door stress en slaapgebrek is misschien het gevolg. Bovendien verandert je huid als je 35+ bent. Afhankelijk van je levensstijl heb je grote kans om je eerste rimpeltjes te zien. Daarom is het nu tijd om stappen te ondernemen voor een stralende huid.

Onze tip: NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Oogcontourcrème zorgt voor een gladde, jonger uitziende huid en vermindert donkere kringen rond de ogen!

van 0.00 17.99

De bouwstenen van je huid

Een van de belangrijkste oorzaken van een slapper wordende huid is de afname van collageen en elastine. Deze twee eiwitten zorgen voor een soepele en stevige huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van die eiwitten af, wat in huidverslapping resulteert.

Stressfactoren voor je huid

Stress is een van de grootste boosdoeners voor je huid. Een hoge werkdruk of de komst van kinderen zorgen dat je je altijd moet haasten. Ook blootstelling aan zonlicht, airconditioning, luchtvervuiling en te weinig slaap zijn serieuze stressfactoren. Stress zorgt voor de toename van vrije radicalen in je lichaam. Door een teveel aan deze moleculen ontstaan er rimpels. Zij tasten namelijk het bindweefsel aan, waardoor de huid elasticiteit verliest.

Nivea

Vocht voor de huid

De huid rondom je ogen is dun en kwetsbaar. Hier beginnen dan ook vaak de eerste rimpels. Het is dus belangrijk om als 35-plusser een goede oogcrème te gebruiken. Deze brengt extra vocht en voedingsstoffen in de dunne en gevoelige huid.

Voeding voor een stralende huid

Behalve rondom je ogen, kan ook de huid in andere delen van je gezicht droger worden. Na je 30e neemt namelijk de aanmaak van lipiden (vetten) af. Hierdoor wordt het evenwicht tussen vocht en vet verstoord. Gelukkig is de balans met speciale producten weer te herstellen.

Anti-rimpel gezichtsverzorging

Een van de belangrijkste ontdekkingen op het gebied van huidverzorging voor 35-plussers is Q10. Wat is Q10 vraag je je nu misschien af? Dit is een co-enzym dat van nature in de huid voorkomt. Het stimuleert de energieproductie van de huidcellen. Q10 neemt bij het ouder worden in het lichaam af, waardoor veroudering de kans krijgt. Gelukkig kan dit co-enzym ook van buitenaf je huid beschermen via de NIVEA Q10Power Anti-Rimpel gezichtsverzorgingslijn. Deze hydrateert de huid intensief en gaat de eerste rimpels tegen. Combineer een gezonde levenswijze met een Q10 gezichtscrème van NIVEA. Zo hou je vast nog lang een stralende look!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer