Hoe krijg ik meer volume in mijn huid?

NIVEA Volume in huid

Zie er jaren jonger uit dankzij een huid met meer volume

Veel vrouwen zien er tegenop om de 50 te passeren. Dat is immers de leeftijd dat het volume van de huid flink gaat afnemen. Een slapper wordende huid is zelfs het grootste huidprobleem bij vrouwelijke 55-plussers. Gelukkig is het mogelijk om slappe huid te verstevigen. Dat kan eenvoudig met de NIVEA CELLular Hyaluron Volume Filling gezichtsverzorgingsproducten.

Onze tip: NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Dagcrème geeft je huid weer volume en zorgt ervoor dat je huid er voller, steviger en jonger uitziet! 

Herken huidveroudering op tijd

Huidveroudering begint al wanneer je 25 bent. Eerst verliest je huid vocht. Na je dertigste komen de eerste lijntjes en rimpeltjes. Vanaf je veertigste wordt je huid slapper en verliest elasticiteit. Het volume neemt af als je de vijftig bent gepasseerd.
Het verlies van volume merk je aan minder strakke gezichtscontouren. Je krijgt dan bijvoorbeeld plattere wangen, een bredere kaaklijn en hangende mondhoeken. Verder kan het lijken alsof je wallen hebt door de verdikkingen in de huid.

De snelheid van het verouderingsproces hangt onder andere af van je levensstijl. Een gevarieerd en gezond dieet en een goede nachtrust remt het verouderingsproces af. Verder is gezichtsverzorging uitermate belangrijk. Gebruik daarom de gezichtsverzorging die past bij jouw huidtype en leeftijd. Voor de 55+-huid is dat de NIVEA CELLular Hyaluron Volume Filling dagcrème.

Slappe huid in het gezicht: verstevig deze binnen twee weken

De NIVEA CELLular Hyaluron Volume Filling dagcrème kan in twee weken de gezichtshuid verstevigen. Deze dagcrème heeft een innovatieve formule. Hierin zit hyaluronzuur en collageen. Deze krachtige anti-age ingrediënten maken de huid steviger en voller. Uw huid krijgt daardoor weer volume.

Daarnaast bevat de dagcrème SPF15, wat de huid beschermt tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Hiermee wordt de huid beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering, cel beschadiging en het ontstaan van pigmentvlekken.

Eenvoudig en snel NIVEA Cellular anti-Age Volume Filling kopen

Begin direct met de juiste voeding voor jouw huid. De anti-age dagcrème koopt u snel en makkelijk bij Kruidvat. U hoeft daarvoor niet naar de winkel, maar u bestelt uw dagcrème gewoon via de online shop. Koopt u voor meer dan €50? Dan bezorgen wij gratis!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer