Haartrends – Wedding Updo

Wedding Day Hair

Periodes van stress hebben we allemaal, zeker als we na moeten denken over wat je aandoet en hoe je je haar draagt op een bruiloft. Een fancy updo is misschien wel de oplossing voor jou.

No Worries

Je haar opsteken op een bruiloft is natuurlijk ideaal. Je hebt geen last van loshangende plukken en je haar ziet er superchic uit! Je kunt je haar op heel veel manieren opsteken maar het is wel belangrijk dat je kijkt naar wat goed bij gezicht past en waar je je het beste bij voelt.

van 0.00 7.99

How To

Haarstylist Michelle laat in deze simpele haar tutorial zien hoe je deze look nou eigenlijk maakt.

Stap 1

Voor deze look gebruik je de L'Oréal Paris Stylista The Big Hair Spray. Dit zorgt voor instant volume en een flexibele hold. Til je haar in passé’s omhoog terwijl je sprayt op de aanzet van je haar.

Stap 2

Voor deze look is het belangrijk dat je een strakke, nette scheiding maakt. Gebruik een kam met metalen punt, dat is handig.

Stap 3

Scheid de voor- en achterkant van je haar ter hoogte van je oor. Bind het achterste gedeelte van het haar met een elastiekje samen in een lage staart. Je hebt nu naast het gezicht nog twee plukken hangen.

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat je kleding niet vies wordt wikkel je een handdoek om je schouders heen. Pak de L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup en verdeel deze over de voorste twee plukken. Als je een zachter resultaat wil moet je niet de hele pluk kleuren, maar bijvoorbeeld de helft. Voor een mooie overgang wrijf je het haar tussen je vingers. Zorg dat je voor je verder gaat je handen even schoonmaakt.

Stap 5

Föhn je haar droog om het proces te versnellen. Borstel daarna de plukken uit.

Stap 6

Pak een pluk en wikkel het om je achterste staart en zet de pluk vast met een speldje.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer