Haartrends – Festival Buns

Festival Fashion

Het festivalseason weer begonnen! Je outfit moet in ieder geval stylish en comfortabel zijn en hetzelfde geldt natuurlijk voor je haarstijl. Deze look van haarstylist Michelle is een super combi.

Comeback Buns

Deze 90’s haartrend is weer helemaal terug en niet alleen bij mannen! Bij dit kapsel moeten we vaak denken aan de Spice Girls en Gwen Stefani en andere jaren ’90 iconen. Deze throwback haarstijl wordt op veel festivals gespot. Wil je jouw look nog dat ene extraatje geven? Dan kun je hem afmaken met een leuke kleur of glitters!

How To

Maar hoe maak je deze haarstijl nou eigenlijk? Haarstylist Michelle laat het zien in deze simpele haar tutorial.

Stap 1

Maak twee staarten op de achterkant van je hoofd ter hoogte van je kruin en zet ze vast met een elastiekje. Je kunt kiezen voor een middenscheiding of je eigen scheiding. Doe wat je zelf het leukst vindt staan.

Stap 2

Voor deze look gebruik je de Bun Gel-Spray van L’Oréal Paris Stylista. Spuit een beetje in je handen en verdeel het over de staartjes. Dit zorgt voor extra volume en fixatie voor een volle en stevige knot.

Stap 3

Wikkel een handdoek om je schouders zodat je kleding niet vies wordt. Verdeel de L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup met je handen over je staarten. Zorg ervoor dat je voor je verder gaat je handen even schoonmaakt.

Stap 4

Föhn je staarten droog zodat de kleur sneller intrekt. Borstel ze daarna uit.

Stap 5

Draai vervolgens de staarten in en zet de bun vast met een pin.

Stap 6

Style de onderkant van je haar, door het bijvoorbeeld te krullen, om de look af te maken. Let op dat je de krullen even laat afkoelen voordat je ze uittrekt. Helemaal festival ready!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer