Getest: Kruidvat – Andrélon – Aloë Vera Repair – Out of the Box

Surprise suprise…

In de rode doos zit altijd een verrassing, een product dat door drie kandidaten, die elkaar niet kennen, wordt getest. Wat het precies is weten ze pas als ze met z’n drieën de ‘box’ openmaken.

Andrélon – Aloë Vera Repair

In de box zitten drie producten van Andrélon – Aloë Vera. Het is speciaal ontwikkeld voor het herstel en verzorging van droog en beschadigd haar. De producten, verrijkt met aloë vera en avocado, dringen door tot in de kern van het haar en zorgen ervoor dat het haar van binnenuit gevoed en hersteld wordt. Je haar voelt weer sterk aan. De Andrélon – Aloë Vera Re-pair lijn bestaat uit 3 producten: een shampoo, conditioner en een masker.

De test

Thuis testen de drie meiden de Andrélon producten. Ze beginnen allemaal met het aanbrengen van de shampoo. “Het schuimt goed.” Vervolgens laten ze het masker 3 tot 5 minuten inwerken. “Ik voel al meteen hoe zacht mijn haar hiervan wordt.” Dan brengen ze de conditioner aan. De drie producten zorgen dat je haar gevoed en hersteld wordt; je haar voelt weer sterk aan. Conclusie: “het ruikt echt lekker” en “De producten doen echt wat ze zeggen, mijn haar voelt zacht en niet droog aan.” Ze waarderen de Andrélon – Aloë Vera met 4 van de 5 sterren.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer